elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria inicia la construcció d'un skate park al poliesportiu El Canó

L'Ajuntament de Llíria inicia la construcció d'un skate park al poliesportiu El Canó
  • Aquesta actuació suposarà una inversió total de quasi 125.000 euros

L'Ajuntament de Llíria invertirà un total de 124.987 euros en la construcció d'un skate park al poliesportiu municipal El Canó. L'alcalde Joanma Miguel, junt amb l'edil d'Esports Paco Gorrea i el d'Obres Francesc Fombuena, han visitat hui l'inici dels treballs.

L'actuació es desenvolupa en dues fases. La primera contempla el buidatge i condicionament del camp de futbol 8 que estava sense ús des de fa anys per les irregularitats que presentava el terreny, generades per l'abocament incontrolat de residus amb compactació nul·la, la qual cosa havia provocat col·lapses i buits de diverses profunditats.

“L'objectiu d'este projecte és sanejar esta zona inservible per a poder implantar nous equipaments en el recinte esportiu i potenciar així l'ús general del Canó”, ha explicat el regidor d'Esports, Paco Gorrea.

En la segona actuació, s'executarà la construcció d'un skate park de tipus bowl amb la seua corresponent xarxa de drenatge i una superfície de 203 metres quadrats. Es tracta d'una estructura excavada en el terreny amb formes arredonides en les seues parets i base realitzada mitjançant element polit.

A més, quedarà preparada una altra zona de 1.914 m² destinada a la futura instal·lació d'una pista polivalent i una àrea de 526 m² per a usos comuns.

“Estes obres s'emmarquen dins del pla municipal de millora d'instal·lacions esportives que es desenvoluparà en diferents recintes i servirà per a promoure la pràctica de diferents esports en el municipi”, ha destacat l'edil.

Pujar