20 de setembre de 2020 20/9/20

L'Ajuntament de Llíria entrega els premis dels concursos nadalencs

L'Ajuntament de Llíria entrega els premis dels concursos nadalencs - (foto 1)
  • S'ha reconegut als millors betlems, aparadors comercials i decoració de balcons i façanes

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria entrega els premis dels concursos nadalencs - (foto 2)

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i l'edil de Comerç, Joanma Miguel, van entregar ahir, a Ca la Vila, els guardons dels diferents concursos que ha organitzat enguany l'Ajuntament amb motiu de les festes nadalenques.

En la XII edició del certamen de Betlems, van ser distingits, en la categoria de fins a 1,5 metres de llarg, amb el primer premi Mª del Rosario García Giner, amb el segon Marta Maicas González, i amb el tercer Noa Avis Martínez.

Pel que fa a la categoria de més de 1,5 metres de longitud, el primer premi va ser per a Lorena Valero Hernández, el segon per a la Falla Avinguda dels Furs i voltants i el tercer per a Esther Taberner Igea.

També es van donar a conéixer els guanyadors del XII Concurs d'aparadors comercials. Flores Ferrer va obtindre el premi al millor establiment decorat i Nou Calasanz el guardó al millor per votació popular.

A més, enguany s'han entregat per primera vegada els guardons del Concurs d'engalanament de façanes, balcons o finestres. El veí Francisco Gorrea Alamá ha sigut reconegut per la millor decoració, mentres que Paola i Diana Lajara Sancho han obtingut el premi per votació popular.

Els guanyadors d'estos dos concursos van rebre també un val de 50 euros de la Federació del Comerç de Llíria per a comprar en el comerç associat.

Pujar