28 de setembre de 2020 28/9/20

L'Ajuntament de Llíria convoca el primer concurs de decoració d'arbres de Nadal

  L'àrea de Comerç i Participació Ciutadana de Llíria ha organitzat dos concursos amb motiu d'estes festes nadalenques. D'esta manera, l'Ajuntament ha creat enguany el primer Premi de Decoració d'Arbres de Nadal, en el que podran participar tant comerços com associacions locals.

  L'edil de Comerç, Paco García, ha explicat que amb esta iniciativa "volem oferir una imatge atractiva del nostre centre urbà amb un ambient festiu nadalenc que invite a passejar pels nostres carrers i disfrutar de l'oferta comercial de la localitat".

  L'Ajuntament facilitarà la base i l'estructura de huit arbres de Nadal que se situaran en distints punts del centre urbà comercial. Els participants hauran de decorar-los amb els seus propis mitjans i materials, durant la jornada del 15 de desembre.

  Els guardons, obsequi de la Federació del Comerç de Llíria, consistiran en un primer premi dotat amb 500 euros, un segon de 300 i un tercer de 150 per a utilitzar en els comerços federats. A més, es concedirà un premi de consolació de 75 euros a tots els participants.

  Les inscripcions per a concursar es podran realitzar fins al pròxim 12 de desembre. Només s'acceptaran les primeres huit sol·licituds.

  Concurs aparadors comercials

  D'altra banda, la regidoria de Comerç també ha convocat el ja tradicional Concurs d'Aparadors Comercials que enguany complix la seua setzena edició.

  El certamen atorgarà les distincions a la modernitat i innovació, la il·luminació, l'originalitat i imatge comercial, la gràcia en l'adaptació del producte original, votació popular per Internet, i el premi patrocinat per la Federació del Comerç de Llíria a la millor decoració entre els comerços associats.

  El concurs doblega enguany la quantia dels premis i es donaran 150 euros per cada guardó. El termini d'inscripció estarà obert fins al pròxim dia 11 de desembre.

  Les bases dels dos certàmens nadalencs es poden consultar en la web municipal.

   

  Pujar