elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria convoca els premis del 8 de Març

L'Ajuntament de Llíria convoca els premis del 8 de Març
  • El guardó Grattia Maximilla es concedirà enguany a una dona jove d'entre 16 i 23 anys

L'Ajuntament de Llíria ha convocat els concursos que organitza anualment amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

La setena edició del Premi Grattia Maximilla estarà dedicat enguany a la població femenina juvenil del municipi. Amb este guardó es pretén reconéixer a una dona, d'entre 16 i 23 anys, que destaque per la seua implicació solidària en un àmbit de la igualtat de gènere.

L'Ajuntament concedeix este premi per a posar en valor l'acció d'aquelles dones de la localitat que, des de diferents àmbits, han trencat els prejudicis socials i culturals que impedeixen a les dones ser iguals que els homes, o per la seua tasca en favor de la igualtat.

Les candidatures per a este guardó es podran presentar fins al pròxim 25 de febrer a proposta del propi ajuntament, entitats locals o la ciutadania.

A més, dins de les activitats del 8 de Març, l'Àrea d'Igualtat organitza el XXI Concurs de Cartells i el XV de Fotografia, després de l'aturada l'any passat per la pandèmia. Els treballs podran presentar-se també fins al 25 de febrer en el registre d'entrada de Serveis Socials.

El concurs de Cartells està dividit en dos categories: la categoria A, per a persones fins a 16 anys, i la categoria B per a majors de 16 anys. En cadascuna d'elles es repartiran dos guardons, un primer premi i un altre per al millor participant de la localitat. El certamen de Fotografia concedirà dos premis, un al millor treball presentat i un altre al millor concursant local.

Tots els guardons s'entregaran el 8 de març, en un acte en el qual també s'inaugurarà una exposició amb les obres presentades. Les bases estan disponibles en la web municipal.

Pujar