elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria cedirà 50 tauletes electròniques per a facilitar la docència online

  • El programa “Escola a Casa” se suma als 87 dispositius repartits ja per la Conselleria d'Educació entre l'alumnat de la localitat

La regidora de Polítiques Inclusives i Educació, Vallivana Murgui, ha anunciat que l'Ajuntament de Llíria distribuirà 50 tauletes electròniques amb connexió a internet entre l'alumnat de la localitat que ho necessite, per a facilitar el seu accés a la docència online.

Esta acció dins del programa municipal “Escola a Casa” servirà per a reforçar el repartiment de 87 dispositius que ja va fer la Conselleria d'Educació en famílies amb estes necessitats.

“Este programa impulsat des del departament per la crisi del coronavirus té dos objectius bàsics. D'una banda, garantir als estudiants l'accés a materials curriculars elaborats pel seu professorat, i per un altre permetre l'accés a dispositius electrònics i la connexió a internet a l'alumnat de major edat”, ha explicat la regidora.

La primera actuació d'estw pla s'està prestant ja a 68 a famílies i està dirigida a nivells inferiors de l'escolaritat obligatòria o a aquelles persones que per les seues circumstàncies acadèmiques, personals o familiars mostren dificultats per a seguir la docència online o precisen d'un material adaptat. El Servei d'Assistència Domiciliària de l'Ajuntament de Llíria és l'encarregat de recollir el material en els centres i entregar-lo a l'alumnat en el seu domicili.

Pel que respecta al repartiment de tauletes electròniques, està dirigit principalment a estudiants de 5é i 6é de Primària, ESO i Batxillerat. Els centres educatius identifiquen en primer lloc les necessitats que puguen haver-hi en cadascun i seran els Serveis Socials municipals els que tramiten la seua concessió després d'haver comprovat la situació de vulnerabilitat de cada cas.

Els dispositius seran cedits fins que es reprenga l'activitat educativa presencial i hauran de ser retornats en les mateixa condicions en les quals es van entregar.

Pujar