elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament dóna la benvinguda als treballadors del Pla Municipal d'Ocupació 2018

L'Ajuntament dóna la benvinguda als treballadors del Pla Municipal d'Ocupació 2018
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament dóna la benvinguda als treballadors del Pla Municipal d'Ocupació 2018 - (foto 2)

  L'Ajuntament de Llíria ha donat hui la benvinguda a les persones beneficiàries del Pla Municipal d'Ocupació 2018, que compta amb una consignació de més de 200.000 euros. Durant els pròxims tres mesos, un total de 57 treballadors formaran part de la plantilla de l'administració local amb una jornada del 90%.

  Les noves incorporacions reforcen diferents llocs de treball, entre els quals es troben, peons d'oficis múltiples, conserges, auxiliars de l'hogar, peons i oficials de la construcció, auxiliars administratius, monitors d'educació i temps lliure, guies turístics, periodistes i treballadors socials.

  "La generació d'ocupació ha sigut, des del principi de la legislatura, una de les apostes i dels compromisos de l'equip de Govern" ha declarat el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina. "Som conscients de la necessitat de fomentar la creació de nous llocs de treball i, per això, hem apostat per facilitar l'arribada de noves empreses al municipi, amb la posada en marxa del polígon de Carrases. Però, a més, des de l'administració local, hem donat l'oportunitat a persones desocupades, de diferents perfils i formacions, d'incorporar-se al món laboral".

  En este sentit, l'Ajuntament de Llíria, amb el suport de les institucions autonòmiques i fons europeus, ha destinat més de 2,3 milions d'euros per finançar sis programes d'ocupació local, que han donat treball a més de 200 persones. Entre estos plans, es troben l'Escola Taller "Formem", el Pla d'Ocupació per a majors de 55 anys de la Diputació de València, els programes d'ocupació juvenil "T'Avalem", "Empuju" i "Emcuju", i el Pla Municipal d'Ocupació 2018.

  Pujar