20 de setembre de 2020 20/9/20

L'Ajuntament distingix a exmembres de la corporació i treballadors municipals

L'Ajuntament distingix a exmembres de la corporació i treballadors municipals - (foto 1)
  • El ple reconeix el seu compromís amb la ciutat de Llíria

Ca la Vila va acollir ahir l'acte d'entrega de distincions honorífiques de l'Ajuntament de Llíria als exmembres de la corporació municipal de l'última legislatura i funcionaris públics que han deixat de prestar els seus servicis enguany per la seua jubilació.

Els exregidors Ferran Pina García, Juan José Alcayde Oliver, Juan Carlos López Ironitza i Manuel Llavata Orero van rebre la Distinció d'Honor de la ciutat. El ple també havia acordat, el passat 31 de juliol, concedir este reconeixement a Vicente Torner Bori, Francisco Martínez Gijón, José Ricardo Escobedo Lacruz, Carmen Feltrer Peris, Empar Llàcer Sanchis i Isabel Aigües Vicente, que no van poder assistir a l'acte.

D'altra banda, l'alcalde Manolo Civera també va entregar el Diploma Honorífic d'Empleat Públic als treballadors municipals que s'han jubilat en 2019. Fernando Montero Ibáñez ho va rebre en la modalitat d'or pels seus més de 30 anys de servici en l'administració local.

En la modalitat de plata, per més de 20 anys de treball públic, van ser distingits José Luis Pina Vicente, Rafael Durá Cantó i Manuel Giner Montañés que no va poder assistir a l'acte.

Mentres que Bruno Pérez Sanz i Juan Cortés Cortés van ser distingits en la modalitat de bronze per més de 10 anys de trajectòria professional.

L'alcalde Manolo Civera va voler destacar que estes distincions “reconeixen el compromís de totes estes persones amb la ciutat de Llíria, tant des de la política com des de la funció pública. Per això, cal agrair-los la dedicació i el servici que han prestat als nostres veïns i veïnes".

Pujar