elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament convoca les ajudes per a material escolar de 2n Cicle d'Educació Infantil

  • El termini de presentació de sol•licituds estarà obert del 22 d'octubre al 12 de no-vembre

L'Ajuntament de Llíria ha llançat una nova convocatòria del programa d'ajudes per a l'adquisició de material escolar, destinades a l'alumnat de 2n Cicle d'Educació Infantil per al curs 2021-2022. La inversió econòmica total de la convocatòria ascendeix als 10.000 euros.

Enguany es concedirà una subvenció única de 50 euros per a cadascuna de les persones beneficiàries d'estes ajudes. El programa finança part de l'adquisició de material escolar fungible de l'alumnat empadronat en el municipi, a excepció dels llibres de text i les motxilles que no es troben incloses en l'objecte d'esta convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert del 22 d'octubre al 12 de novembre, i es podrà completar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica o presencialment, amb cita prèvia, en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Llíria.

A més, en cas de necessitar assessorament telefònic, pot contactar amb el departament d'Educació a través del 962780578. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.

Pujar