6 de desembre de 2019 6/12/19

L’Ajuntament acorda concedir les Distincions Honorífiques de 2018 a José Llopis, l’Escola Pública de Llíria, la Penya Pedal i las Hermanas de Santa Teresa Jornet

L’Ajuntament acorda concedir les Distincions Honorífiques de 2018 a José Llopis, l’Escola Pública de Llíria, la Penya Pedal i las Hermanas de Santa Teresa Jornet - (foto 1)

  El ple municipal va aprovar ahir la relació de persones i entitats guardonades amb les Distincions Honorífiques de l'Ajuntament de Llíria en l'edició de 2018.

  La Corporació va decidir, per unanimitat, concedir el títol de Fill Predilecte de Llíria a José Llopis Osca, compositor edetà amb una dilatada experiència en el món del teatre i l'audiovisual. El seu treball ha sigut posat en valor, en diferents ocasions, amb reconeixements entre els que destaquen dos premis MAX de les Arts Escèniques, al millor espectacle de teatre infantil, concedits per la Societat General d'Autors i Editors; i el Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana, que se li va atorgar el 1998. En addició, José Llopis va ser un dels impulsors de l'arribada de la música rock a Llíria als anys 60 amb el recordat grup Los Errantes, del que va ser fundador.

  Per unanimitat també, el plenari va acordar concedir la Medalla de la Ciutat a l'Escola Pública, representada pel CEIP Sant Vicent Ferrer i el CEIP Sant Miquel, amb l'objectiu de premiar la seua trajectòria educativa, al capdavant de la defensa dels valors de l'ensenyança pública. A més, rebran esta distinció la Penya Ciclista Pedal, una de les més antigues de tota Espanya, per la seua contribució a l'esport edetà; i la Comunidad de Hermanas de los Ancianos Desamparados del Hogar de Santa Teresa Jornet de Llíria, en reconeixement per la seua labor social a favor dels ancians.

  L'entrega de les Distincions Honorífiques de l'Ajuntament de Llíria 2018 tindrà lloc el dissabte 22 de setembre, en un acte dintre de la programació de la Fira i Festes de Sant Miquel, que se celebrarà a les 19.30 hores a la plaça Major.

  ocultar
  L’Ajuntament acorda concedir les Distincions Honorífiques de 2018 a José Llopis, l’Escola Pública de Llíria, la Penya Pedal i las Hermanas de Santa Teresa Jornet
  Pujar