4 d’agost de 2020 4/8/20

L'accés a la urbanització de El Regalón de Llíria romandrà tallat durant 2 mesos per les obres en la CV-35

L'accés a la urbanització de El Regalón de Llíria romandrà tallat durant 2 mesos per les obres en la CV-35 - (foto 1)
  • S'habilitarà un traçat alternatiu a través de Puig-i-lis

L'Àrea de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria informa que a causa de l'obres d'ampliació que la concessionària de la CV-35 està duent a terme en esta autovia, i en concret en un tram que afecta el terme municipal, es tallarà l'accés habitual a la urbanització de El Regalón, a partir del pròxim dilluns.

En l'àmbit dels treballs de construcció del projecte “Tercer carril de l'Autovia CV-35 entre els PP.KK: 19+700 – 25+700. Tram La Pobla de Vallbona-Llíria”, serà necessari tallar la via de servei situada en el marge de l'autovia sentit Ademuz entre el PK 25+200 i el PK 25+700, per un termini aproximat de 2 mesos a partir del dilluns 21 de juny.

La raó d'este tall radica en el començament de l'excavació del desmunt entre els PP.KK. 25+200 i 25+700. El cap del nou talús envairà la via de servei per a accedir al Regalón, que haurà de recular-se cap al carril bici reduint l'ample dels carrils, i fent necessari tallar el trànsit per a evitar qualsevol risc per a les persones usuàries durant l'execució.

Durant la duració dels treballs, s'habilitarà un desviament provisional amb la seua corresponent senyalització, a través de la urbanització de Puig-i-lis, tal com es pot observar en el plànol adjunt.

Pujar