27 d’octubre de 2020 27/10/20

El jutjat arxiva per segona vegada la denúncia interposada per la portaveu del PP a l'alcalde de Llíria

    El Jutjat núm. 1 de Llíria ha decretat l'arxivament de les actuacions que s'han seguit després de la querella presentada per la portaveu del grup municipal popular, Reme Mazzolari, contra l'alcalde Manolo Civera. En esta querella, ja havia sigut desestimada, tant en primera instància com per l'Audiència, la part en què la denunciant apel·lava a un possible delicte d'injúries. Les diligències practicades en els jutjats de Llíria, que han conclòs amb el seu arxiu, eren per un presumpte delicte contra els drets fonamentals en l'accés a la informació.

    "Ha quedat demostrat, tal com indica l'acte, que no hi ha hagut cap ordre meua, ni voluntat que fora encaminada a impedir el dret a la informació", ha declarat l'alcalde Manolo Civera després de conéixer el contingut del dictat pel jutge i ha afegit que "si alguna cosa hem demostrat en la present legislatura és, amb fets, la voluntat de fer de l'Ajuntament de Llíria, per fi, un model de gestió transparent. Ací està el Reglament de Transparència, Participació i Bon Govern aprovat o la implantació de la Seu Electrònica, que ens ha situat molt per davant i com a referència respecte a altres administracions del nostre tamany".

    L'alcalde Manolo Civera ha dit "haver estat tranquil en tot moment" i que "l'única cosa que lament és que Reme Mazzolari utilitze la Justícia com a mer instrument de propaganda. El fet que no tinga més arguments d'oposició, no justifica per a res que tinga com a únic propòsit judicialitzar la nostra gestió. El seu únic objectiu és arrancar l'efecte d'algun titular que puga generar dubtes on no n'hi ha, com s'ha demostrat llegint tots els arguments que proporciona sa senyoria en l'acte dictat. Llíria no es mereix això".

    Pujar