elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Iberdrola posa en marxa tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Llíria

Iberdrola posa en marxa tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Llíria
  • Disponibles 24 hores del dia, permetran la càrrega de fins a quatre automòbils de manera simultània

MÉS FOTOS
Iberdrola posa en marxa tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Llíria - (foto 2)

Iberdrola ha posat en marxa tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Llíria. La nova infraestructura, disponible les 24 hores i situada al costat del Pavelló Pla de l’Arc, està composta per dos carregadors ràpids de 50 quilowatts (kW) i un altre doble semi-ràpid amb dues preses de 22 kW que permetran realitzar la recàrrega simultània de quatre cotxes en qualsevol moment del dia.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat pel delegat Comercial d'Iberdrola en la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, i pel delegat Institucional, Ibán Molina, ha visitat la instal·lació i comprovat el seu funcionament.

Les persones usuàries d'esta infraestructura recarregaran la bateria dels seus cotxes elèctrics amb energia 100% verda, procedent de fonts de generació neta, que compten amb certificats de garantia d'origen renovable (GdOs).

A més, el punt de recàrrega estarà localitzat en l'App de Recarga Pública Iberdrola, amb la qual es geolocalitza el carregador, es comprova la seua operativitat en temps real i, en este cas, es pot reservar i pagar des del mòbil.

Pujar