22 d’octubre de 2020 22/10/20

Iberdrola donarà solució definitiva al subministrament elèctric a l'Hospital de Llíria

Iberdrola donarà solució definitiva al subministrament elèctric a l'Hospital de Llíria - (foto 1)
  • L'Ajuntament concedix la llicència d'obres a la companyia que també executarà altres millores al municipi

L'Ajuntament de Llíria ha concedit a i-DE, distribuïdora del grup Iberdrola, la llicència d'obres per a l'execució de dues línies de mitjana tensió entre la subestació de Carrasses i l'Hospital de Llíria.

En estw sentit, l'alcalde Manolo Civera ha explicat que l'hospital “havia de tindre dos punts de llum connectats a diferents subestacions elèctriques però fins al moment una de les connexions funcionava en precari”.

“Amb la construcció de la subestació de Carrasses l'any passat, que va suposar una inversió de 4,35 milions d'euros per part d'i-DE, i els treballs que està previst comencen la setmana que ve, es donarà una solució definitiva que servirà per a garantir la qualitat i la seguretat del subministrament elèctric a l'Hospital de Llíria”, ha afegit.

Per a estes obres, la companyia destinarà més de 82.000 euros, als quals cal sumar altres 388.000 per a executar enguany diverses actuacions de millora l municipi, com el canvi i adequació de centres de transformació, eliminació de línies àrees de mitjana tensió i realització de línies subterrànies.

Estes intervencions afectaran les urbanitzacions de Montaragó, El Regalón, El Palmerar, zona de Carrasses i Edeta. En esta última, a més, està pendent que la Conselleria d'Indústria done l'autorització definitiva per a energitzar els nous centres de transformació i que es puga connectar l'enllumenat públic, que seria l'últim pas per a resoldre la situació actual d'esta zona residencial.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut agrair “l'esforç inversor d'Iberdrola al municipi, amb el qual està escometent importants millores en la xarxa elèctrica de la ciutat per a donar un adequat servei no sols a zones residencials sinó també a sectors industrials bàsics per al nostre desenvolupament”.

Pujar