19 d’octubre de 2019 19/10/19

Històries Nocturnes 2019 dedicarà un visita monogràfica a l'església de la Sang

  Amb motiu de la commemoració enguany del 100 aniversari de la declaració de l'església de la Sang com a Monument Nacional, Turisme Llíria realitzarà en Històries Nocturnes 2019 una visita monogràfica a este temple del segle XIII, que constituix una les joies arquitectòniques del patrimoni de la capital del Camp de Túria.

  Amb el títol “La Declaració”, les persones assistents podran participar en un recorregut singular per esta església amb una arquitectura gòtica primitiva i un impressionant teginat d'estil mudèjar. En la visita descobriran la seua història, els seus tresors artístics i com va arribar a ser declarada Monument Nacional el 29 de setembre de 1919.

  Este episodi especial, en la setzena edició de "Històries Nocturnes: Patrimoni, personatges, melodies i bon paladar", se celebrarà divendres 28 de juny. Serà, a més, l'única ruta del programa que avance el seu horari habitual i comence a les 21.00 hores.

  La resta de recorreguts d'este cicle turisticocultural de Llíria donaran inici a les 23.00 hores i s'estrenaran el 7 de juny amb “*Els Orígens”, que oferirà una visita per la Edeta romana.

  El següent capítol, “La Màgia”, estarà dedicat a la Lyria mediaval i es realitzarà el 14 de juny, mentre que el següent divendres els participants podran conéixer millor la Llíria renaixentista i barroca amb “L’Esplendor”.

  La Regidoria de Turisme de Llíria organitza un any més este reeixit programa de visites turístiques nocturnes pel patrimoni de la localitat, que s'acompanyen d'animacions culturals, actuacions musicals i degustacions gastronòmiques.

  A partir de demà dimarts, 21 de maig, s'obrirà el termini per a apuntar-se en les visites de Històries Nocturnes 2019. Les places són limitades. Es pot consultar el procediment per a inscriure's en la Tourist-Info de Llíria o en la web www.lliria.es.

  ocultar
  Històries Nocturnes 2019 dedicarà un visita monogràfica a l'església de la Sang
  Pujar