elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Històries Nocturnes 2018 presenta nous relats i horaris

Històries Nocturnes 2018 presenta nous relats i horaris
  MÉS FOTOS
  Històries Nocturnes 2018 presenta nous relats i horaris - (foto 2)

  Turisme Llíria oferirà este estiu una nova edició del programa turisticocultural de visites "Històries Nocturnes. Patrimoni, Personatges, Melodies i Bon Paladar", que celebra enguany la seua quinzena edició en el marc de la commemoració de "Llíria, Ciutat de Meravelles".

  L'edició de 2018 presenta nombroses novetats. En primer lloc, esta activitat avança les seues dates i es realitzarà entre juny i juliol. De la mateixa manera, les visites no sols s'oferiran en divendres, sinó que també es podrà disfrutar d'elles dos dissabtes.

  D'altra banda, Turisme Llíria ha introduït una nova història al programa. "El Preàmbul" estarà dedicat al Parc de Sant Vicent i al "Miracle de l'Aigua". Precisament, enguany es commemora el 600 aniversari de la mort de Sant Vicent i l'ermita, que es troba al paratge natural i ha sigut declarada temple jubilar, és la imatge d'Històries Nocturnes 2018. La visita tindrà lloc el divendres 23 de juny a les 21.00 hores, en lloc de l'horari habitual.

  La resta de recorreguts, que també brindaran altres sorpreses, se celebraran el divendres 29 de juny amb el capítol "Els Orígens" centrat en l'Edeta romana, el dissabte 7 de juliol amb "La Màgia" i la Lyria medieval, i finalitzarà el 13 de juliol amb "L'Esplendor" i recordant la Llíria renaixentista i barroca. Esta última visita prestarà una atenció especial a la figura de la dona.

  El regidor de Cultura, Turisme i Patrimoni de Llíria, Paco García, ha destacat que "es tracta d'un esdeveniment únic, que combina elements com el patrimoni, el teatre, la música i la gastronomia". "Els participants podran disfrutar d'un turisme emocional, en el que les sensacions són part activa de cada trobada i cada història ens torna al passat de l'antiga Edeta", ha afegit.

  El termini per a apuntar-se a la present edició d'Històries Nocturnes ja està obert i es pot reservar a través per correu electrònic o en la pròpia Tourist-Info Llíria. Les places són limitades.

  Pujar