21 de gener de 2020 21/1/20

La 3a Fira Expojove Llíria bat rècord de participació amb més de 3.000 visitants

La 3a Fira Expojove Llíria bat rècord de participació amb més de 3.000 visitants - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La 3a Fira Expojove Llíria bat rècord de participació amb més de 3.000 visitants - (foto 2)
  La 3a Fira Expojove Llíria bat rècord de participació amb més de 3.000 visitants - (foto 3)
  La 3a Fira Expojove Llíria bat rècord de participació amb més de 3.000 visitants - (foto 4)

  Més de 3.000 persones van visitar el recinte de la 3a la Fira Expojove de Llíria, instal·lada a la pista exterior del pavelló Pla de l'Arc. Amb esta xifra, l'esdeveniment bat rècord de visitants, consolidant-se com una de les ofertes més atractives de la programació nadalenca al municipi.

  La fira, organitzada per la Regidoria de Joventut i la Federació del Comerç, va oferir una àmplia oferta d'animació, activitats i jocs per als més menuts, que van poder disfrutar amb els tallers i atraccions de la fira. Com a principal novetat, va haver-hi un rocòdrom inflable amb tirolina, que va fer les delícies de tots els participants.

  L'afluència de gent va ser constant al llarg de la vesprada, com van poder comprovar els representants de l'Ajuntament i dels comerciants, durant la visita que van realitzar, encapçalada per l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el president de la Federació del Comerç, Jorge Navarro.

  Segons el primer edil, el rècord de participació "és fruit del treball conjunt entre l'Ajuntament, els comerciants, les associacions locals i altres serveis públics. L'èxit és una prova de l'eficàcia de treballar conjuntament per construir i fer poble, oferint una oferta d'oci atractiva per a la ciutadania, que hui ha decidit quedar-se a Llíria".

  Com cada any, la fira va comptar amb la participació de Llíria Jove, la Xarxa de Biblioteques de Llíria, les associacions locals, com el Taller Pentagrama, i els representats dels cossos de seguretat, entre els que es trobaven la Policia Local, que va presentar el dron que han adquirit recentment; la Policia Autonòmica, amb una exhibició dels vehicles que utilitzen dia a dia en les seues funcions; unitats militars de l'exèrcit i el Consorci de Bombers, que van repetir amb un camió de simulació. A més, els membres de Protecció Civil van instal·lar un espai de primers auxilis, que va complementar les dues ambulàncies dels serveis de salut, on els menuts van aprendre a realitzar cures i col·locar embenatges.

  "Estem molt satisfets de l'evolució de la Fira Expojove, perquè cada volta ens visita més gent" explica el president dels comerciants edetans. "Cada any, intentem oferir novetats, pensant en els més menuts, que són els gran protagonistes del Nadal".

  ocultar
  La 3a Fira Expojove Llíria bat rècord de participació amb més de 3.000 visitants
  Pujar