23 de febrer de 2020 23/2/20

La Falla Convento Jerusalén plantarà mil arbres a Llíria per a mitigar la petjada de carboni que genera

La Falla Convento Jerusalén plantarà mil arbres a Llíria per a mitigar la petjada de carboni que genera - (foto 1)
  • L'alcalde Manolo Civera agraeix i aplaudeix estes iniciatives de la societat civil en la lluita contra el canvi climàtic

La comissió fallera de València Convento Jerusalén plantarà 1.000 arbres en una zona cremada de Llíria, el pròxim mes de febrer, amb la finalitat de compensar les emissions de CO₂ que generen cada any. L'alcalde de la localitat, Manolo Civera, va assistir a la presentació d'esta iniciativa que aposta per la reforestació per a reduir la petjada de carboni.

El primer edil va voler agrair que “la nostra ciutat haja sigut triada per a dur a terme esta acció, perquè la gestió adequada dels boscos ens oferix una opció òptima de mitigació enfront del canvi climàtic, amb embornals de carboni d'alt rendiment i compensatori de les emissions. La idea d'una muntanya neta i de qualitat és la millor alternativa per a cuidar i mirar el planeta a escala global des de l'entorn local”.

“Cal reconéixer estos gestos que parteixen des de la societat civil, i en este cas des de l'important àmbit festiu de la Comunitat Valenciana. La situació actual requereix d'aliances col·lectives amb imaginació i compromís en la lluita contra el canvi climàtic”, ha afegit Civera.

Per això, ha animat a altres entitats a “promoure actuacions ambicioses que contribuïsquen a fer les nostres festes més sostenibles i aconseguir estos objectius de conservació del nostre medi ambient”.

Pujar