elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una ensulsiada en el cementeri de Llíria deixa al descobert una multitud de nínxols

Una ensulsiada en el cementeri de Llíria deixa al descobert una multitud de nínxols
  • Des de l'Ajuntament demanen tranquil·litat a les famílies i asseguren que les restes estan intactes

L'ensulsiada d'una paret de tres metres en el cementeri de Llíria ha deixat al descobert una dotzena de nínxols obligant l'Ajuntament a intervindre i procedir el seu traslladat a altres llocs del recinte.

Concretament, segons confirmen des del consistori, aquest incident ha afectat els nínxols que es trobe al carrer de Remei del 44 al 48 i les restes soterrades es troben intactes. No obstant això, com a mesura provisional s'ha col·locat una lona per a cobrir la paret que s'ha després en el costat de la carretera de Vilamarxant.

L'Ajuntament de Llíria garanteix a les famílies afectades pel problema que poden estar tranquil·les i que en les pròximes hores el consistori contactarà amb totes elles per a comunicar-los la situació. A més, des de demà mateix s'iniciaran els tràmits per a dur a terme el trasllat de les restes amb el procediment legal oportú.

Igualment, el Govern municipal té el compromís d'executar enguany inversions en el cementeri municipal, amb la construcció de nous nínxols, per a realitzar el trasllat de sepultures que es troben en zones més deteriorades.

Pujar