elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una empresa dona un generador d'ozó portàtil a l'Ajuntament de Llíria

Una empresa dona un generador d'ozó portàtil a l'Ajuntament de Llíria
  • Complementarà la desinfecció de la flota municipal de vehicles i de les dependències del consistori

L'Ajuntament de Llíria ha rebut una donació d'un generador d'ozó portàtil de l'empresa EcoGes. En l'acte d’entrega, amb la presència de l'alcalde Manolo Civera i la regidora Consuelo Morató, la responsable de Neteja Viària va voler agrair a la mercantil esta contribució “que servirà per a dur a terme, mitjançant este sistema, tasques de desinfecció de la flota municipal de vehicles i de les dependències del consistori, amb la finalitat de millorar les condicions de protecció sanitàries de les seues persones usuàries. Així, es pretén intensificar la higiene com una eina més en la prevenció de riscos”.

Este equip ve a complementar les tasques de desinfecció que es realitzen des de l'inici de la crisi del coronavirus, ja que si bé es disposa d'evidències sobre la reducció de la càrrega viral que oferixen este tipus de dispositius, encara es troben en procés d'avaluació a la Unió Europea. Per tot això, el seu ús es realitzarà com a mesura complementària i seguint les directrius de la “Nota sobre l'ús de productes biocides per a la desinfecció del Covid-19” emesa pel Ministeri de Sanitat a l'abril de 2020.

La màquina donada compta amb tecnologia de descàrrega en corona silenciosa, refrigerada per aire. L'ozó es crea principalment per radiació ultraviolada. El gas es genera in situ i s'aplica a l'instant, no s'emmagatzema, ni es manipula. S'aplica de manera totalment automàtica sense necessitat d'emprar mà d'obra, ni productes químics.

S'utilitza per a eliminar els microorganismes de superfícies, mobiliari i ambient. A més, elimina males olors i desinfecta de manera potent i profunda en llocs de difícil accés gràcies al seu estat gasós.

Pujar