elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El ‘eMe: Early Music of Edeta’ i el Mundial d'Handbol Femení centren la segona jornada de Llíria en Fitur

El ‘eMe: Early Music of Edeta’ i el Mundial d'Handbol Femení centren la segona jornada de Llíria en Fitur
  • El municipi edetà continua presentant alguns dels principals atractius de la seua oferta turística

MÉS FOTOS
El ‘eMe: Early Music of Edeta’ i el Mundial d'Handbol Femení centren la segona jornada de Llíria en Fitur - (foto 2)
El ‘eMe: Early Music of Edeta’ i el Mundial d'Handbol Femení centren la segona jornada de Llíria en Fitur - (foto 3)
El ‘eMe: Early Music of Edeta’ i el Mundial d'Handbol Femení centren la segona jornada de Llíria en Fitur - (foto 4)

El Festival de Música Antiga i Patrimoni Històric ‘eMe: Early Music of Edeta’ i el Mundial d'Handbol Femení han centrat l'atenció en la segona jornada de Llíria en Fitur 2021. El municipi edetà segueix, d'esta manera, presentant alguns dels principals atractius de la seua oferta turística.

La sala de premsa de l'estand de València Turisme ha acollit l'acte de presentació de la 3a edició del festival, que se celebrarà del 18 de juny al 21 de juny, data en la qual es commemora el Dia Europeu de la Música. Este esdeveniment, que està sota la marca Mediterranew Musix de Turisme Comunitat Valenciana, mostra la riquesa cultural que posseeix Llíria com a Ciutat Creativa de la UNESCO, amb actuacions en directe d'estils musicals antics, principalment medieval, sefardita, andalusí o renaixentista, en monuments històrics de la ciutat.

A més, els representants municipals s'han reunit en Fitur amb altres ajuntaments que formen part de la Xarxa de Ciutats Creatives UNESCO, per a continuar impulsant projectes en comú i aprofitant que alguns d'ells també col·laboraran en ‘eMe: Early Music of Edeta’.

En la presentació, a més, s'ha projectat un vídeo sobre el festival (https://bit.ly/2Sewhbe), que en edicions anteriors ha comptat amb la participació de destacades formacions com Jota Martínez Ensemble, Ensemble Andalusina de Tetuan, Sephardica, Orquestra Imperial Mes de Flors, Ministrers de Amystis, Milo ke Mandarini, Piacere dei Travesi, Mara Aranda, Capella de Ministrers, Axabeba o DeMusica Ensemble.

D'altra banda, l'Ajuntament edetà ha participat en les accions de promoció de la Real Federació Espanyola d'Handbol sobre el Mundial d'Handbol Femení 2021, on Llíria serà una de les seues seus al costat de Torrevieja, Castelló de la Plana, Barcelona i Granollers. Este esdeveniment, que se celebrarà el mes vinent de desembre, serà el primer mundial femení d'handbol que se celebre a Espanya.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut destacar que el gran creixement en els últims anys del turisme esportiu també converteix a este torneig en una oportunitat única per a Llíria, gràcies a la confiança que ha depositat la Federació en el nostre municipi per a acollir diferents esdeveniments de caràcter internacional”.

Estes són algunes de les múltiples alternatives que componen l'atractiu turístic de Llíria, al costat del seu ric i variat patrimoni que es pot conéixer també a través del programa ‘Simfonia de Cultures’.

Pujar