16 de gener de 2021 16/1/21

El DesenJazz unix a Llíria i Bogotà en una simbòlica "abraçada musical"

El DesenJazz unix a Llíria i Bogotà en una simbòlica "abraçada musical" - (foto 1)
  • El personal sanitari internacional rep l'homenatge d'estes dos ciutats creatives de la UNESCO

MÉS FOTOS
El DesenJazz unix a Llíria i Bogotà en una simbòlica "abraçada musical" - (foto 2)

La cinquena edició del Festival “El DesenJazz”, organitzada per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Llíria amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, es va convertir en un merescut homenatge musical a tot el personal sanitari del món que està lluitant cada dia contra la pandèmia del Covid-19.

El concert, celebrat amb motiu de la Festa Internacional de la Música i el primer que es realitzava a un teatre de la localitat, va comptar amb la presència entre el públic de l'alcalde Manolo Civera, el director territorial de Presidència de la Generalitat Francisco Molina, la diputada nacional Ana Botella, l'equip directiu del Departament de Salut Arnau-Llíria, així com treballadors i treballadores dels centres de l'àrea sanitària.

La sala de concerts de la Banda Primitiva va acollir l'espectacular actuació del grup The Sir Aligator’s Company, que va comptar també amb una col·laboració amb l’Orquesta Filarmónica de Bogotá, ciutat creativa de la UNESCO com Llíria.

Els músics de la formació van interpretar una adaptació de ‘El Canto de los Abrazos’, obra del prestigiós mestre i compositor colombià Francisco Zumaqué. D'esta manera, les dues ciutats, Llíria i Bogotà, van voler simbolitzar esta abraçada virtual entre el poble espanyol i el colombià, en esta crisi sanitària mundial, i especialment dedicat a tot el personal sanitari que ha estat en primera línia fent front al virus.

Des de Bogotà, via streaming, es va seguir igualment amb gran expectació este V El DesenJazz, que va servir per a unir des de la creativitat a les dues ciutats.

El concert està disponible en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llíria: https://youtu.be/r3hifwMNhy4

Pujar