elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Conservatorio de Llíria organitza una jornada de portes obertes

El Conservatorio de Llíria organitza una jornada de portes obertes
  • Esta iniciativa tracta d’orientar i oferir información a les persones que es plantegen realitzar les proves d’accés per al pròxim curs

El Conservatori Professional de Música de Llíria ha organitzat una jornada de portes obertes, que es desenvoluparà del 3 al 14 de maig. Esta iniciativa, tal com ha indicat el regidor d'Ensenyaments Artístics, Paco García, “està orientada a aquells joves que es plantegen realitzar les proves d'accés al centre, perquè puguen conéixer les dinàmiques didàctiques del centre, així com al professorat que integra la plantilla”.

Durant estes visites d'orientació al futur alumnat, s'aclariran, també, tots els dubtes que sorgisquen referent al format que tenen les proves d'accés al Conservatori i es facilitarà informació sobre el procés de matriculació del curs 2021-2022.

Per a inscriure's en estes jornades cal facilitar les dades requerides (nom i cognoms, telèfon de contacte i especialitat instrumental) en el correu electrònic conservatorio@lliria.es o telefonant al 962781889. El termini estarà obert fins al pròxim 30 d'abril.

Una vegada s'haja formalitzat el procés d'inscripció, el centre contactarà amb les persones inscrites per a programar una classe orientativa de l'especialitat instrumental, que es desenvoluparà sota un format presencial, i una altra de llenguatge musical, que s'oferirà de manera telemàtica.

Paco García ha animat a les famílies interessades a participar “per a conéixer més de prop les instal·lacions, professorat, especialitats i model d'ensenyament del Conservatori, un centre referent al Camp de Túria i Els Serrans”.

Pujar