elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El brot de COVID-19 de Llíria “està controlat i la família afectada en aïllament”

El brot de COVID-19 de Llíria “està controlat i la família afectada en aïllament”
  • L'alcalde, Manolo Civera, llança un missatge de tranquil·litat i demana als veïns que no facen cas de “possibles faules”

L'Ajuntament de Llíria ha confirmat un brot de tres casos per contagi de Covid-19 a la localitat produït en els últims dies, tal com va informar ahir la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en un comunicat. A més, fora d'este brot, hi ha una quarta persona del municipi contagiada que actualment està ingressada a l'hospital. 

L'alcalde Manolo Civera ha explicat que “el brot correspon a una família que es troba en estos moments aïllada al seu domicili. Es tracta d’un cas importat, en el qual ràpidament es va localitzar al pacient zero i es van activar tots els protocols sanitaris per a procedir a l'aïllament dels membres familiars afectats”.

El primer edil ha volgut llançar “un missatge de tranquil·litat a la població, i que no es faça cas a possibles faules que puguen circular, perquè es tracta d'una situació que està completament controlada”, al mateix temps que ha apel·lat de nou a “la prudència i responsabilitat de la ciutadania perquè el virus continua estant ahí i no podem baixar la guàrdia”.

Igualment, ha tornat agrair “el gran esforç que continua fent cada dia el personal sanitari per a atendre les persones malaltes”, i que “gràcies a la coordinació entre els centres sanitaris i les administracions públiques podem actuar ràpidament per a frenar la propagació del coronavirus i controlar estos nous casos que es puguen produir”. 

Pujar