elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca l’Almodí acull la presentació del llibre ‘Llíria, un pueblo para conocer’

La Biblioteca l’Almodí acull la presentació del llibre ‘Llíria, un pueblo para conocer’
  • Esta obra de Roberto Martín i editada per la Regidoria de Biblioteques i Arxius, és un recopilatori de les entitats que conformen el teixit associatiu del municipi

MÉS FOTOS
La Biblioteca l’Almodí acull la presentació del llibre ‘Llíria, un pueblo para conocer’ - (foto 2)
La Biblioteca l’Almodí acull la presentació del llibre ‘Llíria, un pueblo para conocer’ - (foto 3)

La Biblioteca l’Almodí va acollir l'acte de presentació del llibre ‘Llíria, un pueblo para conocer’, una obra del veí de la localitat, Roberto Martín Montañés, i editada per la Regidoria de Biblioteques i Arxius de l'Ajuntament.

Este llibre recull, en format enciclopèdia, totes les entitats que han conformat el teixit associatiu de Llíria des dels seus orígens fins a l'actualitat. Associacions pertanyents als àmbits de la música, l'esport, les festes i el patrimoni històric queden recollides en esta obra, a través d'una combinació de documents visuals i dades recopilades pel mateix autor.

En l'acte de presentació, al costat del mateix autor, van ser presents l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor de Biblioteques i Arxius, Paco García. El primer edil va voler destacar que “este llibre permet destacar el treball de totes aquelles persones i entitats que han contribuït al progrés del nostre municipi en diferents àmbits”.

“Per això, des de l'Ajuntament recolzem la difusió d'esta obra i volem agrair l'exhaustiu treball de Roberto Martín per a la seua elaboració”, ha explicat Joanma Miguel.

Per part seua, el regidor Paco García ha ressaltat que “l'obra de Roberto Martín permet continuar enriquint el nostre fons local, que es nodreix de llibres com este que contribueixen a la creació d'una identitat comunitària”. “És molt important que puguem descobrir i valorar a tots aquells col·lectius que han permés edificar la Llíria que tots coneixem hui dia”, ha explicat l'edil.

El llibre ‘Llíria, un pueblo para conocer’ es pot adquirir des de hui a la Biblioteca l’Almodí al preu de 20 euros.

Pujar