19 de febrer de 2020 19/2/20

La Banda Primitiva organitza les II Jornades de Perfeccionament en les especialitats de corda fregada, piano i arpa

La Banda Primitiva organitza les II Jornades de Perfeccionament en les especialitats de corda fregada, piano i arpa - (foto 1)
  • Se celebraran el dia 4 de gener

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria organitza la segona edició de les Jornades de Perfeccionament que, en esta ocasió, s’oferixen per a les especialitats de corda fregada, piano i arpa. Esta jornada tindrà lloc el dia 4 de gener, entre les 09.30 i les 13.30 hores.

“Estem molt satisfets del desenvolupament de la primera edició de les jornades, que celebràrem a finals del mes de novembre per a les especialitats de vent i percussió” explica la vicepresidenta Educativa, Natalia Villanueva, “Visquérem una jornada d’aprenentatge i convivència entre els músics de totes les edats de la nostra societat”.

De nou, el professorat està conformat per professionals formats a la Banda Primitiva que, en l’actualitat, desenvolupen la seua tasca als principals conservatoris, orquestres i bandes de tot el territori espanyol. “Vull agrair-los a tots la seua disposició per participar en estes jornades i haver respost, una volta més, la telefonada de la Banda Primitiva”.

Els músics professionals que conformen el professorat d’estes jornades són:

Arpa: Ana Martínez Cano

Piano: Rocío Puchol Castellano

Piano: Miguel Puchol Castellano

Violí: Juan Carlos Navarro Gimeno

Viola: Víctor Portolés Alamà

Violoncel: Miguel Cariñena Santos

Contrabaix: José Antonio Garcia Alamà

Les jornades de perfeccionament, que començaran a les 09.30 hores, es dividiran en dues parts: una primera col·lectiva; i una individual, en què es treballaran continguts tècnics i interpretatius.

La inscripció és gratuïta per a l’alumnat de l’Escola de Música de la Banda Primitiva i per als membres de les diferents agrupacions. Per a la resta de persones interessades, el preu és de 50 €. La inscripció es realitzarà a la secretaria de la societat, entregant el butlletí d’inscripció.

Pujar