25 de maig de 2020 25/5/20

Arriba una nova edició de la Fira "A mos redó" amb més de 20 expositors

Arriba una nova edició de la Fira "A mos redó" amb més de 20 expositors - (foto 1)

  El regidor de Comerç, Paco García, i el president de la Federació del Comerç de Llíria, Jorge Navarro, han presentat hui la 19a edició Fira gastronòmica "A mos redó" que se celebrarà a la plaça Major del 19 al 22 de juliol.

  L'edil ha informat que l'esdeveniment "comptarà enguany amb la participació de 22 expositors d'establiments de restauració i alimentació de la localitat, una de les participacions més altes en el format exclusivament gastronòmic".

  Els assistents podran disfrutar d'una selecció de la millor oferta gastronòmica de Llíria, al llarg d'estes jornades que estaran acompanyades d'actuacions musicals i d'animació i activitats infantils.

  A més, Paco García ha destacat esta edició "presenta com principal novetat la celebració de dos concursos relacionats amb productes molt típics de la nostra població, com és la tomata lliriana i el sambarot".

  Els dos certàmens se celebraran el dissabte 21 de juliol amb la col·laboració del Casal Jaume I de Llíria i les associacions Tyrius i Elles Dones. A més, els assistents podran degustar els productes que es presenten amb uns tiquets solidaris que es destinaran per a Cáritas Llíria.

  Per la seua banda, el president de la Federació del Comerç, Jorge Navarro, ha volgut destacar "la forta implicació de l'entitat en esta edició, ja que més del 90% dels participants són establiments associats". I ha ressaltat que Llíria "disposa d'una diversitat i tradició gastronòmica molt important que hem de projectar".

  Finalment, el regidor Paco García ha invitat a "disfrutar d'esta oferta gastronòmica perquè el que ve i la tasta repetix segur".

  Pujar