19 de gener de 2021 19/1/21

Arranquen les obres del Pla Edificant en els instituts de secundària de Llíria

  • El Consell cobrirà l'import total del cost, que ascendix a més de 223.000 euros, i l'Ajuntament executarà les obres

La Conselleria d'Educació ha acceptat el projecte presentat per l'Ajuntament de Llíria per a dur a terme la reforma dels banys, renovació del clavegueram, substitució de finestres i renovació de pintura a l'IES Camp de Túria, que alberga també l'Escola Oficial d'Idiomes. Esta actuació té un pressupost de 173.541,47 euros. Igualment, s'executarà la instal·lació d'una coberta al pati, marquesines d'accés al centre i aparcaments de bicicletes en l'IES Laurona, amb una inversió de 49.957,20 euros.

L'edil d'Infraestructures Educatives de Llíria, Paco García, ha indicat que les obres en els dos instituts “ja han començat i van a bon ritme, atés que les mateixes han d'estar finalitzades per a l'inici del nou curs escolar 2019-2020”.

García també ha assenyalat que, amb estes actuacions i amb la qual s'està duent a terme al CEIP Sant Miquel, “el Pla Edificant, impulsat per la Conselleria d'Educció que dirigix Vicent Marzá, ja és una realitat a Llíria. I quedarà pendent per a pròxims exercicis la reforma en el col·legi Sant Vicent i les construcció del nou IES Camp de Túria i el CEIP núm. 3 a Mura, projectes en els quals el consistori ja està treballant en l'elaboració dels plecs de licitació de les obres”.

El Pla Edificant destinarà una total de 17 milions a Llíria, dirigits a la reforma i millora dels els dos col·legis i instituts públics del municipi i a la construcció d'un nou IES i un nou CEIP.

Pujar