29 de setembre de 2020 29/9/20

20 anys mostrant la gastronomia de Llíria

20 anys mostrant la gastronomia de Llíria - (foto 1)
  • La Fira “A mos redó”, que complix en esta edició el seu vinté aniversari, tornarà a oferir una selecció dels millors productes locals del 18 al 21 de juliol

La Fira gastronòmica “A mos redó” obrirà les portes dijous que ve dia 18 per a oferir una mostra de la millor gastronomia local, en este any que a més complix la seua vintena edició. El certamen es podrà visitar fins al diumenge 21 de juliol, tots els dies des de les 19.00 hores, a la plaça Major de Llíria.

El nou edil de Comerç, Joanma Miguel, ha volgut recordar que esta fira “es va crear al 1999 en una decidida aposta per la promoció del comerç local i els productes gastronòmics tradicionals. I dues dècades després podem continuar brindant per l'èxit d'es aparador que busca conquistar el paladar de les persones assistents, amb la tradició, la qualitat i la diversitat de la nostra gastronomia com a principals arguments”.

Més de 15 establiments d'alimentació i restauració del municipi participaran en este esdeveniment que organitza l'Ajuntament edetà amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria.

Els visitants podran degustar l'oferta gastronòmica que presentaran els diferents expositors, amb els seus productes estrela, avalats a més per la marca “Aliments Tradicionals de Llíria”. 

Però també, la Fira “A mos redó” oferix altres atractius per a passar una bona estona amb la família i amistats en estes nits d'estiu. Les jornades estaran condimentades amb actuacions musicals i d'animació, així com amb activitats per als més menuts.

En este escenari perfecte per a gaudir de l'oci, entre altres actuacions, participarà la Banda Juvenil Primitiva de Llíria en la inauguració de l'esdeveniment, i la jornada de clausura servirà per a donar el relleu a “Llíria Escènica” 2019. En la vesprada-nit del diumenge, els assistents podran contemplar, en una doble representació, “Célula”, un sorprenent espectacle de tango ballat sobre la paret de Ca la Vila, que obrirà este tercer Festival d'Arts Escèniques al carrer.

D'esta manera, “A mos redó” es convertix en l'aperitiu d'una intensa programació d'oci, cultura i festiva que el municipi de Llíria allargarà fins al mes d'octubre i convida a visitar-lo. 

Pujar