26 de novembre de 2020 26/11/20

Lleu descens de contagis en la Comunitat: 22 nous positius i 3 morts

Lleu descens de contagis en la Comunitat: 22 nous positius i 3 morts - (foto 1)
  • Per segon dia consecutiu les persones mortes eren residents

La Comunitat Valenciana prossegueix en la seua lluita contra el *coronavirus, que suma ja 1.412 morts i 11.073 contagis des que començarà la pandèmia. En les últimes hores, s'han produït a les províncies valencianes 22 nous positius i 3 morts, tots en residències de majors.

Així es desprén les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, segons els quals des de l'última actualització s'han registrat també 54 altes el que eleven a 10.866 el total des que començaran a produir-se els contagis. Aquesta xifra suposa més del 70% de tots els casos detectats.

Per províncies, els 22 nous positius s'han detectat: 5 a Castelló, 11 a Alacant i 6 a València. A més, se sumen al total 5 desplaçats, és a dir, que no s'havien comptabilitzat fins al moment.

Des de l'última actualització s'han produït 3 noves defuncions, tots en residències de majors de la Comunitat. Des del començament del virus les morts acumulades per províncies són: 212 a Castelló, 497 a Alacant i 703 a València. Per quart dia consecutiu no es registra cap defunció a causa de *coronavirus a la província de Castelló.

D'altra banda, referent a la situació als hospitals valencians el nombre de malalts de *coronavirus hospitalitzats també ha experimentat un descens. En aquests moments hi ha 216 persones ingressades, 4 menys que ahir. Per províncies: 14 a Castelló, 63 a Alacant i 139 a la província de València.

Actualització de la situació en residències

Finalment, referent a la situació de les residències de majors Sanitat confirma que hui dia hi ha algun cas positiu en 78 centres: 12 a la província de Castelló, 32 en la d'Alacant i 34 a la província de València.

En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 28 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província de Castelló, 7 a la província d'Alacant i 13 a la província de València.

Pujar