23 de setembre de 2020 23/9/20

L'IVAJ i l'IVC llancen ofertes especials amb motiu del 30 aniversari del Carnet Jove

L'IVAJ i l'IVC llancen ofertes especials amb motiu del 30 aniversari del Carnet Jove - (foto 1)

  L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l'Institut Valencià de Cultura (IVC) s'uneixen en un programa d'activitats i ofertes especials amb motiu del 30 aniversari del Carnet Jove al territori valencià.

  L'Institut Valencià de Cultura participa en la celebració dels 30 anys del Carnet Jove al Teatre Principal de València amb l'obra 'Speakeasy', del 23 al 24 de febrer de 2019, a un preu especial de 5 euros. Al Teatre Rialto de València, del 15 al 24 de febrer de 2019, es podrà gaudir de l'obra 'Tirant', una coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i la Compañía Nacional de Teatro Clásico, a un preu especial de 3 euros.

  El Teatre Arniches d'Alacant s'uneix amb l'espectacle 'Un poyo rojo', de la companyia Un Poyo Rojo, en la funció del dissabte, 2 de febrer, a les 20.30 hores, amb un descompte del 50% per a titulars del Carnet Jove.

  Finalment, el Teatre Principal de Castelló aplicarà un 50% de descompte en tots els seus espectacles del mes de febrer.

  Al llarg de 2019, l'IVAJ durà a terme diferents activitats culturals perquè els 30 anys del Carnet Jove es convertisquen en tot un ventall d'avantatges. L'Institut Valencià de Cultura s'uneix a aquesta iniciativa per a apropar les representacions teatrals al públic jove.

  Carnet Jove

  Actualment, més de 241.000 joves disposen del Carnet Jove de la Generalitat, als quals un total de 1.693 empreses i entitats ofereixen avantatges que es poden localitzar en el web de l'IVAJ.

  Des de fa 30 anys, el Carnet Jove de l'Institut Valencià de la Joventut permet l'accés a béns i serveis de caràcter cultural, educatiu, esportiu, de consum o de transport en el marc del Programa 'European Youth Card'.

  Para més informació: consultar ací

  Pujar