30 de març de 2020 30/3/20

El litoral de la Comunitat parteix d'una previsió del 84% per a aquest pont 9 d´Octubre

  El secretari autonòmic de l' Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana "parteixen amb unes previsions properes al 84% per a aquest pont del 9 d´Octubre".

  Colomer ha avançat així els resultats de l'enquesta realitzada per l' Agència Valenciana del Turisme a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior, de la Comunitat Valenciana per als pròxims dies del 6 al 9 d'octubre.

  Així, segons el sondeig referit a aquesta festivitat d'àmbit autonòmic, la Comunitat Valenciana compta a dia de hui amb unes reserves confirmades estimades en un 83,74% en el litoral, on el percentatge més alt el registra Benidorm, amb un nivell de reserves que aconsegueix ja el 91%.

  L'ocupació prevista en el litoral de la província de València ronda prop del 72%, i l'enquesta mostra que la ciutat de València aconsegueix més del 83% d'ocupació. Per la seua banda, el litoral de Castelló compta amb una previsió d'ocupació per a les nits del 6, 7 i 8 d'octubre superior al 80%, i el litoral alacantí, sense incloure Benidorm, té una previsió del 80,17%.

  El responsable de Turisme ha assenyalat que aquests resultats avalen "la fidelitat del turista que visita la nostra destinació". Per a Francesc Colomer, "les bones expectatives confirmen el posicionament de la Comunitat com a destinació preferent entre els desplaçaments de curta durada per motius de cultura i oci, la qual cosa posa de manifest el valor que està aconseguint la nostra oferta complementària, i açò ens ha d'animar per a seguir treballant en la desestacionalització del turisme a la Comunitat".

  En aquesta línia, Colomer ha assenyalat que "les xifres han d'inspirar-nos per a millorar i reforçar els nostres objectius de qualificació i aposta per la diferenciació" i ha afegit que "som un territori fèrtil en productes, la gestió de la nostra diversitat és la gran oportunitat que no hem de desaprofitar".

  Finalment, el secretari autonòmic ha volgut recordar que "el nostre principal mercat emissor són els propis ciutadans de la Comunitat Valenciana, per açò, hem de continuar treballant per a posar en valor la nostra oferta turística i per a cuidar als turistes més fidels, que som els propis valencians".

  Previsió en hotels d'interior

  Pel que fa a l'interior, les previsions per al Pont del 9 d´Octubre que maneja l' Agència Valenciana del Turisme indiquen que els hotels d'interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació superior al 78%.

  Per províncies, els hotels d'interior de Castelló estimen una ocupació superior al 82% per als dies compresos entre el 6 i el 9 d'octubre; els hotels de la província d'Alacant estimen més del 50% d'ocupació i els de la província de València compten amb unes reserves superiors al 85%.

  Pujar