elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En l'Interpobles Edicom de Galotxa en carrer es viu una jornada d'urgències

En l'Interpobles Edicom de Galotxa en carrer es viu una jornada d'urgències

  A falta de només dues setmanes per completa la lliga regular en la màxima categoria de carrer del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, tots els equips estan lluitant pels seus interessos.

  En el cas del Lanzadera Montserrat, i actual campió del torneig, defensarà el seu liderat davant l'Autos Meliana A, cuer de la categoria, demà dissabte en el carrer "Vicent Venancio" de Meliana a les 16 hores. El segon classificat, el Bar Valencia Quart A, a tres punts de la primera posició, s'enfrontarà en el derbi de les Valls amb el Lairabas Invers. Faura A, quart en la taula que lluita per entrar en semifinals. La partida entre aquests dos equips serà dissabte a les 17:3.0 hores. La partida que completarà la jornada tindrà com a protagonistes a l'Electrofassar Massalfassar A i l'Ovocity Marquesat A també el dissabte, en aquest cas a les 17 hores. Els de l'Horta intentaran sumar per a poder entrar en la fase final, mentre que els de la Ribera lluiten per la segona plaça, al ser tercers a dos punts del Quart de les Valls.

  Respecte a la competició de juvenils de primera son també els joves de les escoles de Lanzadera Montserrat, Carnisseria Amalia Quart i Ovocity Marquesat els que encapçalen la classificació. I s'enfrontaran respectivament amb Autos Meliana, Faura i Electrofassar Massalfassar.

  Ja en els grups de segona els primers classificats son el Profisco 2000 Borbotó A i l'Ovocity Marquesat B, seguits per Gallo de Oro Massalfassar B i Albuixech A, respectivament.

  El RBM Informàtica Xirivella A i el Lanzadera Montserrat B marxen al front dels seus grups en la divisió de bronze. Sent l'Ovocity Marquesat C i l'Albuixech C els qui ho fan en quarta categoria.

  La competició de Curtes compta amb dos categories, sent l'Elèctrica Vinalesa A i Petres A els que figuren en primer lloc dels grups de la categoria A. Mentre que en la categoria B les primeres posicions dels grups son per al Caixa Popular Meliana D i l'Ovocity Marquesat E.

  Per últim, la categoria femenina està encapçalada per les xiques de l'Ovocity Marquesat, un punt per davant de l'Ajuntament de Massalfassar. En tercer lloc trobem a l'Estudi Martí Borbotó B, mentre que el Tapizados Calse Moixent C entraria com a quart classificat en la fase final.

  Pujar