19 de novembre de 2019 19/11/19

Gil reivindica la gestió eficaç dels recursos municipals per a millorar la qualitat de vida de les Alqueries

Gil reivindica la gestió eficaç dels recursos municipals per a millorar la qualitat de vida de  les Alqueries - (foto 1)
  • Els populars inclouen en el programa la finalització de la Casa de la Cultura i l'Església Vella del Replà

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de les Alqueries, Antonio Gil, ha reivindicat la gestió eficaç dels recursos municipals com a clau per a millorar la qualitat de vida dels veïns de la localitat.

Antonio Gil ha assegurat que Les Alqueries i els seus veïns “no ens podem permetre quatre anys més d'uns partits d'esquerres que han abandonat el poble, han fet malbé subvencions i han malgastat els recursos municipals” per açò, s'ha compromès a “cercar l'eficiència i l'eficàcia dels recursos econòmics per a acabar obres tan emblemàtiques com la Casa de la Cultura i l’ Església Vella del Replà”.

Així mateix, l'alcaldable ha assenyalat que si els veïns confien en el projecte del PP “anem a prioritzar també l'escoleta infantil, la neteja de carrers i la millora de camins, perquè no sempre les grans obres són les més importants”.

“La millora de la qualitat de vida i la correcta administració dels recursos municipals, treballant per a aconseguir subvencions, és la base d'un programa clar, realista i, sobretot, necessari per a les Alqueries”, ha afirmat el dirigent del PP que s'ha compromès a “retornar la responsabilitat, la solvència, la serietat i les ganes de treballar a l'ajuntament”.

Per a açò el candidat, s'ha envoltat d'un equip d'onze persones joves i formades que comparteixen la il·lusió i les ganes de treballar per un poble que els ha vist créixer.

Per la seua banda, la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, que també ha participat en l'acte, ha afirmat que els candidats del PP “són garantia de futur” i, sobre aquest tema, ha assenyalat que “enfront dels quals divideixen i generen problemes, nosaltres portem oportunitats i se'ns distingeix per ser bons gestors i per sentir orgull de territori”. “Som el partit de la llibertat, el respecte i la unitat”, ha conclòs.

ocultar
Gil reivindica la gestió eficaç dels recursos municipals per a millorar la qualitat de vida de les Alqueries
Pujar