elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “Puig menysprea a les Alqueries en aparcar la Casa de Cultura”

PP: “Puig menysprea a les Alqueries en aparcar la Casa de Cultura” - (foto 1)

  El Partit Popular ha lamentat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, haja materialitzat el seu menyspreu a les Alqueries en el projecte de pressupostos de 2018 en passar per alt la localitat.

  El portaveu del PP municipal, Rubén Lozano, ha denunciat que en els pressupostos de la Generalitat s'ha deixat sense consignació pressupostària la finalització de Casa de Cultura, malgrat que fa tan sols uns mesos el cap del Consell va anunciar en una vista al municipi el seu compromís d'acabar l'immoble per a convertir-ho en una referència cultural en la comarca.

  Lozano ha titllat "d'aixecada de camisa que el president vinga a les Alqueries a vendre fum, prometent reivindicacions de primer ordre per a la localitat amb l'única fi d'assegurar-se un bon titular l'endemà, i que a l'hora de la veritat s'oblide del que ha promès per al municipi". "Ja advertim que era una altra mentida més, un compromís sense terminis ni dotació econòmica i en els pressupostos de 2018 segueix sent açò, fum, fum del Consell del PSPV-Compromís", ha criticat el dirigent del PP local.

  El regidor popular ha recordat també que aquest "no és l'únic projecte que el pacte del 'Titánic' té ficat en el calaix i ha deixat sense previsió de desempolsar, ja que els comptes per al pròxim any tampoc contemplen la rehabilitació de l'edifici 'El Replà' malgrat que aquesta inversió ha sigut reivindicada des del consistori al Consell de Puig i Oltra".

  "Aquest fet no solament evidencia que el Consell del PSPV i Compromís marginen al municipi", sinó que constata que l'alcaldessa i l'equip de govern local també de PSPV i Compromís "es conformen amb el que decideixen Puig i Oltra, anteposant interessos partidistes als interessos municipals", ha assegurat Lozano, qui ha assenyalat també que les Alqueries "mereix un equip de govern que sàpia defensar al nostre poble i reivindicar amb vehemència i convicció el que ens correspon".

   1 comentari
  propet de tu, Ruben
  propet de tu, Ruben
  13/11/2017 12:11
  Ruben/Esther

  que esperaveu? penseu que aplegeu vosaltres al govern i en dos paraules ho solucioneu tot. Hi ha hagut molta gent treballant per solucionar este grandissim problema. Dies i dies, hores de traball, hores de telefon, de visites, i hara pensaveu que per vosaatros el problema quedaría sol´lusonat. Espabileu, i treballeu . A Ruben li fa mes falta, que ya de momento no se li ha fis ejercir de cap de grup. I a Esther una mica mes . Tindreu que treballa molt mes per a que la casa de la Cultura quede terminada

  Pujar