25 de setembre de 2020 25/9/20

El PSPV-PSOE de les Alqueries lamenta que 'l'oposició actue pensant només en les eleccions'

    El PSPV-PSOE de les Alqueries lamenta l'actuació dels grups municipals que actuen com a oposició en el municipi i que estiguen tenint comportaments electoralistes. El portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de les Alqueries, Florentino Bravo, explica que "d'un temps a ara estem veient com els tres grups de l'oposició estan pensant més en els seus interessos de cara als comicis de maig que en els de la ciutadania en general. Un clar exemple són els pressupostos municipals per a aquest 2019, en els quals l'equip de govern ha estat en tot moment obert al diàleg, però l'oposició s'ha tancat en banda a negociar, sense ni tan sols presentar propostes perquè es valore la seua inclusió i aprovació".

    Bravo assegura que "l'equip de govern tenim molt clar que la nostra prioritat és la ciutadania de les Alqueries i la seua qualitat de vida, que ha anat augmentant en aquests quatre anys de govern, dels quals hem passat una bona part en minoria i amb molt de diàleg hem pogut traure projectes avant que han sigut d'interés per a les i els alquerienses, a més de reduir el deute al voltant del 50% a l'actual 6%. Però d'un temps a ara, per la proximitat de les eleccions municipals, no hem trobat cap suport dels grups de l'oposició per a dur a terme polítiques que milloren el dia a dia del municipi. Per a aquest govern, les i els veïns seran sempre una prioritat".

    Finalment, el portaveu socialista indica que "han sigut diverses les decisions en les quals no hem rebut cap suport, no solament els comptes municipals. Per exemple, quan plantegem deixar a la localitat sense cap deute, incomprensiblement, no rebem el suport de cap dels grups de la corporació, en una altra maniobra electoral que l'única cosa que fa és perjudicar el municipi i als nostres veïns. Però això, lluny de desanimar-nos, ens esperona per a continuar treballant i aconseguir uns millors resultats en les pròximes eleccions que ens porten a tindre un govern municipal fort i amb polítiques de progrés per a les Alqueries".

    Pujar