19 de novembre de 2019 19/11/19

El PSPV-PSOE de les Alqueries demana el vot per a seguir amb els projectes iniciats aquesta legislatura

El PSPV-PSOE de les Alqueries demana el vot per a seguir amb els projectes iniciats aquesta legislatura - (foto 1)
  • La candidata a revalidar l'alcaldia explica que “queda molt per fer, estem en el bon camí i necessitem quatre anys més”

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE de les Alqueries demana el vot per a seguir amb els projectes iniciats aquesta legislatura - (foto 2)
El PSPV-PSOE de les Alqueries demana el vot per a seguir amb els projectes iniciats aquesta legislatura - (foto 3)

El PSPV-PSOE de les Alqueries ha celebrat l'acte final de campanya acompanyats per la diputada pel PSOE a Castelló, Susana Ros, i han demanat el vot per a la seua formació amb la finalitat de continuar amb els projectes iniciats en aquesta legislatura. Esther Lara, candidata a revalidar l'alcaldia pels socialistes, ha assegurat que “ens queda molt per fer, estem en el bon camí, però necessitem quatre anys més al capdavant de l'Ajuntament de les Alqueries per a continuar amb les polítiques progressistes que han augmentat la qualitat de vida de la ciutadania i ens han fet avançar. Volem formar un govern per a unir, on uns altres s'han dedicat a dividir, un govern per a actuar des del sentit comú mentre que uns altres viuen del conflicte i el soroll”.                                                    

“La candidatura que tinc el plaer d'encapçalar està disposada a donar continuïtat a l'avanç que ha experimentat en aquesta legislatura el nostre municipi, perquè som l'única força política amb més de 100 propostes realistes en el programa de govern amb el qual ens presentem a aquestes eleccions”, explica Lara que afig que “és molt fàcil fer promeses electorals, però ningú dels altres partits ha explicat com ho faran, com mantindran una piscina coberta? És quelcom que no sabran explicar, però tinguen per segur que el Partit Socialista continuarà governant amb responsabilitat, continuarem baixant els impostos, però mantenint els serveis públics com hem fet fins ara. Encara que per a això, ens toque combatre les mentides dels uns i els altres, que intenten confondre al personal amb xifres d'un suposat deute, que cal recordar que no es va deixar a zero abans pel vot en contra de tots els grups municipals, excepte el grup socialista en el govern, que va perseverar en la seua obstinació i finalment ha eliminat el deute municipal de les Alqueries”.

La candidata a l'alcaldia explica, finalment, que “volem un PSOE fort en el consistori per a evitar aquestes estridències i lluitar per la llibertat, la igualtat i la creació d'una societat més justa, amb oportunitats per a tots. Aquests ideals són la base de la moral socialista, defensar aquests valors és l'objectiu principal d'aquesta candidatura. Espere que la gent de les Alqueries confie en nosaltres i segur que podrem fer realitat tots aquests principis, per això els demane el vot per al PSPV-PSOE”.

ocultar
El PSPV-PSOE de les Alqueries demana el vot per a seguir amb els projectes iniciats aquesta legislatura
Pujar