19 de novembre de 2019 19/11/19

El PSPV-PSOE de les Alqueries aposta per l'agricultura com a motor econòmic i social del municipi

El PSPV-PSOE de les Alqueries aposta per l'agricultura com a motor econòmic i social del municipi - (foto 1)
  • La candidata a revalidar l'alcaldia per als socialistes explica que “som un poble eminentment llaurador i que viu del camp”

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE de les Alqueries aposta per l'agricultura com a motor econòmic i social del municipi - (foto 2)

El PSPV-PSOE de les Alqueries augmenta la seua aposta per l'agricultura de cara a la nova legislatura i així ho ha fet saber en un acte en el qual ha participat el socialista Roger Llanes, director general de Agriculutra, Ramaderia i Pesca de la Generalitat en funcions, Esther Lara, candidata a revalidar l'alcaldia per al PSPV-PSOE en la localitat i Ramón Ros, número tres de la candidatura socialista i una persona molt vinculada al món citrícola del municipi i en el qual s'han desgranat la nova Llei de Reestructuració Agrària. Les i els socialistes de les Alqueries han estat acompanyats en la xarrada-col·loqui per gran quantitat d'entitats agràries del municipi que han realitzat les seues propostes i han volgut conéixer de primera mà els secrets d'aquesta nova regulació.

Lara ha explicat que “després del 26 de maig, el govern del PSOE continuarà donant suport i reivindicant les necessitats actuals del sector front qualsevol altra administració, autonòmica, central o europea, així com a la plataforma per la dignitat de l'agricultor. A més, tenim la proposta de crear uns horts urbans amb plantació ecològica a la disposició dels veïns interessats i apostem per conveniar amb les diferents cooperatives o organitzacions agràries del municipi, formació específica del sector per a fomentar l'agricultura entre els més joves. Som conscients que l'agricultura, especialment la citrícola, és un motor en la nostra localitat i volem que l'Ajuntament, com a entitat més pròxima a la ciutadania, estiga recolzant-la en tot moment. Sabem que hem de diversificar la nostra economia, però sense oblidar quina és la nostra potència més important”.

A més, la candidata explica que “posarem en marxa un pla anual de millora i neteja de camins rurals municipals, elaborat al costat del Consell Agrari i adquirim el compromís de destinar tota la recaptació de l'IBI rústic en millores que es pacten amb aquesta entitat, amb la qual, a més, coordinarem un cens de parcel·les abandonades per a poder exigir als propietaris la seua neteja i manteniment siga l'adequat. Per tant, el Consell Agrari adquirirà un protagonisme més elevat a les Alqueries” i afig per a concloure que “tenim la voluntat d'adaptar l'ordenança municipal a les noves necessitats, reforçar a través de la Junta de Seguretat Local, el servei al costat de la Policia Local per a efectuar les diligències de prevenció i actuacions per a evitar la comissió d'actes delictius en l'àmbit rural i augmentar la vigilància, control i sanció en les zones afectades d'abocaments incontrolats”.

ocultar
El PSPV-PSOE de les Alqueries aposta per l'agricultura com a motor econòmic i social del municipi
Pujar