1 de desembre de 2020 1/12/20

El PSPV de les Alqueries presenta la candidatura amb més de 100 propostes en el programa electoral

El PSPV de les Alqueries presenta la candidatura amb més de 100 propostes en el programa electoral - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV de les Alqueries presenta la candidatura amb més de 100 propostes en el programa electoral - (foto 2)
  El PSPV de les Alqueries presenta la candidatura amb més de 100 propostes en el programa electoral - (foto 3)
  El PSPV de les Alqueries presenta la candidatura amb més de 100 propostes en el programa electoral - (foto 4)

  El PSPV-PSOE de les Alqueries ha presentat la candidatura municipal en un acte que ha finalitzat amb un sopar amb simpatitzants i militants. La consellera en funcions i diputada electa a les Corts, María José Salvador, ha acompanyat a Esther Lara, candidata a la reelecció en aquesta presentació en la qual s'ha anunciat que els socialistes de la localitat tenen un programa amb més de 100 propostes de cara a les eleccions del 26 de maig. Lara ha explicat que “tot l'equip que m'acompanya en la candidatura, així com la militància i els simpatitzants hem fet un gran treball i podem presentar un programa que ha sigut fruit del treball col·lectiu i, el més important, del contacte amb la societat de les Alqueries”.

  La candidata socialista ha argumentat que “ha sigut un contacte directe amb la ciutadania en els quatre anys de govern, perquè si alguna cosa ens ha caracteritzat al PSPV-PSOE de la localitat ha sigut el diàleg amb la gent de les Alqueries. Ara tenim la labor d'explicar aquestes propostes perquè la gent deposite la seua confiança en nosaltres per a continuar amb el projecte que hem dut a terme en aquests quatre anys de govern, ja que en les pròximes eleccions ens juguem continuar amb les polítiques socials i progressistes o fer una reculada en els avanços aconseguits”.

  L'actual alcaldessa explica que “després dels resultats del passat cap de setmana, podem estar contents, però no hem de caure en la confiança i cal continuar amb el treball que hem fet, ja que en les pròximes eleccions és molt important que tinguem un PSPV-PSOE fort a l'Ajuntament, per això hem fet un gran equip que segur que sabrà traslladar aqueixa importància a les veïnes i veïns. Som el partit amb un millor projecte per a les Alqueries i ho hem demostrat en aquests anys de govern. Però m'agradaria destacar que tenim també molts plans de futur per a dur a terme en la pròxima legislatura en la qual continuarem comptant amb la participació de les i els alquerienses en les decisions importants”.

  Pujar