29 de novembre de 2020 29/11/20

L'oposició de les Alqueries vota en contra d'invertir en la reparació de dos vials

  El PSPV-PSOE de les Alqueries lamenta l'actuació dels grups municipals que actuen com a oposició en el municipi i que en el passat ple municipal van votar en contra d'invertir els 90.000 euros del Pla135 de la Diputació en la reparació de la de la pavimentació d'escocells i voreres de la Via Augusta i de l'Avinguda Mossén Juan Miralles. La proposta havia sigut presentada en la Junta de Portaveus on tots els grups municipals tenien l'opció de llançar les seues propostes i poder arribar a un consens. L'oposició va proposar invertir aqueixos diners en l'obra de rehabilitació de l'Església vella del Replà, edifici que ja compta amb el seu propi finançament, a través dels fons FEDER. El portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de les Alqueries, Florentino Bravo, explica que “lamentem enormement que els grups de l'oposició, una vegada més, s'hagen unit electoralment per a impedir que una cosa necessària per a la seguretat dels nostres veïns no es vaja a dur a terme”.

  Finalment, el plenari va aprovar la proposició de destinar aqueixos recursos a una partida per a la qual l'Ajuntament de les Alqueries ja tenia dotació en el pressupost, amb el que l'equip de govern haurà de buscar finançament per a la millora plantejada de voreres i escocells en el romanent de tresoreria que desprendrà la liquidació del pressupost de 2018. No obstant això, aqueix finançament haurà de ser recolzat per algun dels grups de l'oposició en el ple, “generant un perjudici per als veïns del nostre municipi. És una llàstima que la proximitat de les eleccions afecte tant les decisions de l'oposició, que lluny de col·laborar en el desenvolupament i en el benestar dels alcriencs, aposten per una decisió electoralista amb l'únic objectiu que els projectes que els socialistes duem a terme no vegen la llum, malgrat ser una cosa molt positiva per als nostres veïns”, indica Bravo.

  El portaveu socialista conclou dient que “des del PSPV-PSOE continuarem apostant per projectes d'integració social i benestar municipal per a garantir qualitat de vida als nostres veïns, deixant de costat els possibles interessos ocults com els que tan clarament han quedat a la llum amb els 90.900 del Pla 135. Portem quatre anys de polítiques que clarament van en benefici de les Alqueries i hem trobat moltes dificultats per a tirar-les avant, però aquest últim any, per la proximitat de les eleccions, estem trobant un bloqueig i un desistiment de responsabilitats continuada que està perjudicant greument el conjunt de la ciutadania només per interessos partidistes. Per això, és important que en les pròximes eleccions el PSOE obtinga uns resultats que li permeten governar amb solvència i evitar aquestes problemàtiques”.

   

   

  Pujar