elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de les Alqueries prepara al personal dels 'bous al carrer' per a guanyar seguretat

L'Ajuntament de les Alqueries prepara al personal dels 'bous al carrer' per a guanyar seguretat
  • La formació, nova a la província, va ser impartida per un tècnic sanitari i un Director de festeig Taurí que van explicar les primeres accions a realitzar davant possibles accidents en la celebració de festejos taurins en el municipi

 

La regidoria de festes de l'ajuntament de les Alqueries va organitzar dissabte passat 25 de maig un curs de seguretat i primers auxilis en festejos taurins. Una iniciativa que busca millorar la resposta davant possibles incidents durant la celebració d'actes taurins i en la qual van participar prop de 30 persones.

El curs, que va tindre una duració de quatre hores i va ser impartit per un tècnic sanitari i un Director de festeig Taurí, va abordar temes essencials en els primers auxilis en actes taurins com quina ha de ser la primera resposta davant ferides, fractures, i contusions en els participants en els festejos, així com tècniques de trasllat o reanimació cardiopulmonar (RCP) de la víctima.

Amb la impartició d'este curs l'ajuntament ha buscat que els voluntaris taurins de les festes patronals i dels barris de les Alqueries estiguen preparats per a actuar de manera eficaç en cas d'una emergència fins a l'arribada dels professionals sanitaris. D'esta manera, es reafirma el compromís del consistori amb la seguretat i el benestar de la població, al mateix temps que es promou la preservació, amb responsabilitat i prudència, de les tradicions.

Les Alqueries és un dels primers pobles de la província que aposta per la formació dels col·labores taurins en matèria de seguretat i primers auxilis en la celebració d'estos esdeveniments.

Pujar