29 de novembre de 2020 29/11/20

L'Ajuntament de les Alqueries ofereix un servei d'ajuda a persones majors durant l'estat d'emergència

L'Ajuntament de les Alqueries ofereix un servei d'ajuda a persones majors durant l'estat d'emergència - (foto 1)
  • L'Ajuntament col·laborarà amb estes persones a fer la compra, subministrar productes farmacèutics, gas i qualsevol altre tipus de proveïment necessari

L'Ajuntament de les Alqueries proporciona a partir de hui un servei d'ajuda a persones majors i vulnerables que no puguen eixir dels seus domicilis durant l'estat d'alarma. Esta ajuda consisteix a realitzar-los la compra, adquirir productes farmacèutics i proporcionar-los qualsevol altre tipus de subministrament que necessiten durant estes setmanes. L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, explica que “hem posat en marxa esta iniciativa perquè la nostra població major puga romandre a les seues cases i facilitar-los els productes necessaris del dia a dia. És important cuidar-nos durant este confinament i evitar situacions no desitjades per a este grup de risc”.

Les persones que vulguen sol·licitar esta ajuda han de telefonar al número 964 51 16 17 de 9.00 a 14.00 hores. El consistori juntament amb els Serveis Socials gestionaran les sol·licituds. En el cas de la compra d'aliments, l'Ajuntament farà arribar la comanda al supermercat TAULA, Supermercats de les Alqueries, de la Cooperativa de Caixa Rural de les Alqueries. Pel que fa a l'adquisició de medicaments, el personal del consistori recollirà el SIP i acudirà a la farmàcia. En tots dos casos, s'encarregarà del lliurament a domicili dels productes. El protocol a seguir serà: en cas de necessitats de farmàcia, el SIP es donarà per davall de la porta i en retornar-ho, igual. La medicació i la compra es deixaran en el pom de la porta o en terra perquè no hi haja contacte entre la persona que fa el lliurament i qui la rep.

Esther Lara prega a la ciutadania “que informen les persones majors que puguen necessitar esta ajuda i comuniquen els possibles casos per a ajudar al màxim nombre de persones, ja que és una situació especial que hem de tindre en compte com a administració més pròxima a la ciutadania”. Així mateix l'alcaldessa informa que a través d'un decret signat ahir, s'augmenten els terminis per al pagament de tributs tot el que dure aquest estat de confinament i que s'augmenten les dates per a les matrícula en l'Escola Infantil.

Pujar