elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de les Alqueries inicia el període de matriculació per a tres cursos d'estiu dirigits als més joves del municipi

L'Ajuntament de les Alqueries inicia el període de matriculació per a tres cursos d'estiu dirigits als més joves del municipi
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de les Alqueries inicia el període de matriculació per a tres cursos d'estiu dirigits als més joves del municipi - (foto 2)
  L'Ajuntament de les Alqueries inicia el període de matriculació per a tres cursos d'estiu dirigits als més joves del municipi - (foto 3)

  L'Ajuntament de les Alqueries inicia el període de preinscripció per a les activitats municipals d'estiu, dirigides a xiquets/es de diferents edats, que tindran lloc al juliol en el municipi: l'escola d'estiu, pisci-campus i oci estival. Com a novetat, el Consistori ha creat estes dos últimes opcions d'oci per als més joves, ampliant l'oferta d'esta mena d'activitats i promocionant els cursos de natació en horari matutí, evitant la saturació de places a la vesprada.

  L'escola d'estiu es desenvoluparà de l'1 al 31 de juliol de 9.00 a 13.00 hores en el CEIP Pintor Sorolla i es dirigirà a xiquets/es estudiants d'Infantil i Primària (2012-2020). Les places són limitades per grup i el preu és de 100 euros. Aquelles persones que es queden sense plaça passaran a una llista d'espera i seran avisats telefònicament. La inscripció es realitzarà en el Registre de l'Ajuntament o en la seu electrònica del Consistori del 30 de maig al 7 de juny.

  Pisci-campus és una activitat d'oci i activitat físic -esportiva (en la qual s'impartirà un curset de natació i es realitzarà jocs i tallers) que es desenvoluparà en la piscina municipal i en el poliesportiu de les Alqueries. Esta activitat tindrà un horari de 9.00 a 13.00 hores i comptarà amb dos torns: el primer de l'1 al 12 de juliol i el segon del 15 al 26 de juliol, sent possible inscriure's en tots dos. Pisci-campus es dirigix a xiquets/es de 7 a 12 anys (nascuts entre el 2012 i 2016), les seues places són limitades, i el preu és de 90 euros (per torn). La preinscripció és en línia, estarà oberta fins al 7 de juny, i es pot realitzar en este enllaç.

  Finalment, l'Ajuntament de les Alqueries oferix l'alternativa Oci Estival, que se celebrarà entre l'1 i 12 de juliol, de 10 a 13 hores, en la piscina, el poliesportiu i el casal Jove del municipi, i que es dirigix a l'alumnat que enguany ha cursat sext de primària i 1r d'ESO. En ell es realitzaran activitats d'oci lúdic esportiu com a tallers, classes de cuina, activitats en la piscina o jocs. La preinscripció es podrá fer en línia fins al 7 de juny en este enllaç i el seu preu és de 70 euros.

  El Consistori informa que tant Pisci-campus com a Oci Estival estan subjectes a un nombre mínim d'inscripcions i que les seues places estan limitades per grup. Així, en totes dues activitats, una vegada realitzada la preinscripció de manera telemàtica, s'enviarà un correu electrònic informatiu sobre el procediment de pagament.

  Pujar