20 d’octubre de 2020 20/10/20

L'Ajuntament de les Alqueries inicia una consulta a la ciutadania per a decidir sobre la rehabilitació de la font de la plaça Major

L'Ajuntament de les Alqueries inicia una consulta a la ciutadania per a decidir sobre la rehabilitació de la font de la plaça Major - (foto 1)
  • El consistori planteja dues opcions per als treballs a desenvolupar en aquesta zona cèntrica

L'Ajuntament de les Alqueries ha decidit dur a terme una consulta amb la ciutadania per a decidir sobre els treballs que es desenvoluparan en la rehabilitació de la font de la plaça Major. Així, el consistori proposa dues opcions: restaurar la font tal com es troba en aquests moments i posar-la en funcionament o ampliar la zona de jocs existent i deixar la font com a ornamental completant-la amb vegetació. A més, els veïns podran fer una breu explicació d'altres possibles propostes que el govern local estudiarà i desenvoluparà en la mesura de les possibilitats logístiques i econòmiques.

Des de l'Ajuntament de les Alqueries anuncien que en aquesta campanya podran participar totes aquelles persones que estiguen censades en el municipi i que siguen majors de 16 anys. Per a oferir la seua opinió, les ciutadanes i ciutadans podran emplenar un formulari, que es repartirà amb el butlletí municipal, es podrà descarregar de la web i es trobarà físicament en les dependències municipals i lliurar-ho en el registre de la localitat, identificant-se amb el DNI. La recollida d'opinions es tancarà el 31 de gener i quan es duga a terme el recompte l'Ajuntament donarà a conèixer els resultats i s'iniciaran els tràmits per a efectuar la rehabilitació de l'entorn d'aquest cèntric lloc alquerier.

El regidor d'Urbanisme, Pedro Aldama, ha explicat que 'aquesta és una obra rellevant per a la localitat. Per açò, des d'aquest equip de govern, volem que siga la gent la que puga decidir sobre alguna cosa que incumbeix a tota la ciutadania. És una aposta per la participació ciutadana real i efectiva, perquè creiem en aquest tipus d'iniciatives que ajuden a implicar a la gent en les decisions del seu dia a dia. No descartem que en un futur aquestes consultes sobre aquest tipus de decisions es repetisca en altres àmbits, que no siguen solament obres '. A més, conclou que 'pensem que qualsevol opció de les dues que oferim podria ser vàlida, però hem volgut que la gent també puga anar més enllà i pensar en altres alternatives que s'ajusten a les possibilitats de l'entorn i a la disposició econòmica del consistori '.

 8 comentaris
los pinos dejan ver el horizonte
los pinos dejan ver el horizonte
11/01/2017 06:01
alqueries cf la risa del deporte

Ya tiene FERRAN lo que queria el equipo hundido si señor enhorabuena ahora solo falta deshacer el club que ya queda menos!!!!!

Pujar