31 d’octubre de 2020 31/10/20

Imma Fornet, escollida com a reina de les festes de les Alqueries per a 2018

Imma Fornet, escollida com a reina de les festes de les Alqueries per a 2018 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Alqueries - Fiestas 2018 - Elección Reina y Corte de Honor
  Alqueries - Fiestas 2018 - Elección Reina y Corte de Honor
  MÉS FOTOS
  Imma Fornet, escollida com a reina de les festes de les Alqueries per a 2018 - (foto 2)
  Imma Fornet, escollida com a reina de les festes de les Alqueries per a 2018 - (foto 3)

  Les Alqueries ha triat a la jove Imma Fornet com la nova reina de les festes, que exercirà el seu mandat durant 2018, juntament amb les sis dones que, com ella, han estat les elegides que poden representar a la seua localitat durant el següent exercici.

  Com és tradició, el saló de plens de l'Ajuntament ha estat el lloc escollit per dur a terme l'acte de selecció, que ha seguit el protocol habitual, designant les candidates per sorteig.

  Primer, les joves que van optar per la ser reina, per ordre alfabètic han agafat un sobre a partir del qual s'ha establit un torn i, en aquest mateix ordre, posteriorment, elles mateixa han triat entre quatre sobres: en un d'ells estava escrita la paraula "reina ", i en els altres "dames d'honor".

  Finalment, la privilegiada que es vaalçar amb el títol de regna de les festes va ser Imma Fornet, i les seues dones d'honor, que acompanyaran durant els actes de representació i durant tot l'any com màxims representants són Vanessa Gargallo, Àngela Gil, Alba Lozano, Marta Capella, Laura Capella i Andrea Verdegal

  Pujar