19 de setembre de 2020 19/9/20

Gil: "El PP frena l’intent del PSPV de cobrar pel servei de guarderia en Les Alqueries"

Gil: "El PP frena l’intent del PSPV de cobrar pel servei de guarderia en Les Alqueries" - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Antonio Gil, reprova l’afany recaptatori dels socialistes que “l’11 de juliol es van pujar els sous i vint dies després intenten cobrar-li-ho als veïns”

El Partit Popular de les Alqueries ha aconseguit frenar l'afany recaptatori del PSPV que pretenia duplicar les tarifes del servei de guarderia que es presta en la localitat. La prestació té un cost a les famílies de 30 euros pels serveis de Escola Matinera i Vespertina. L'objectiu del PSOE era duplicar-ho fins als 70 euros amb una nova tarifa, la de menjador, que suposaria incrementar la despesa en les famílies en 40 euros més. A aquest cost se sumaria el preu de 8,50 euros/dia que el PSPV pretenia cobrar en Pasqua i Nadal, i que s'imposava per setmanes completes sense opció a pagar per dia d'assistència.

La defensa de les famílies que Antonio Gil, portaveu del PP a les Alqueries, va portar al ple va provocar que les tarifes que el PSPV pretenia imposar quedaren suspeses malgrat que l'alcaldessa ja havia comunicat a les famílies el seu desig de cobrar-los. L'edil va traslladar al ple les queixes de molts ciutadans que havien transmès al PP el seu rebuig a una imposició “que a més ha arribat amb la matrícula ja tancada, de manera que es quedaven sense alternativa”.

Per a Gil, “resulta insòlit que en poc més d'un mes de govern, el PSPV haja decidit en el primer ple pujar-se els sous, l'alcaldessa un 20% i els seus regidors un 25%, i en el segon ple porten a aprovació la seua fórmula de finançament: cobrar-li-ho a les famílies”. El portaveu del PP creu que “resulta vergonyós que el PSPV intente finançar a través de la butxaca dels veïns les seues nòmines, sobretot perquè el servei de guarderia és una prestació necessària per a les famílies que treballen i necessiten conciliar”.

En aquest sentit, Antonio Gil, portaveu del PP a les Alqueries, ha tendit la mà als veïns perquè el PP “va a exercir d'altaveu ciutadà frenant els intents del PSPV de cobrar a la ciutadania serveis que són gratuïts”. “Nosaltres apostem per garantir aquesta prestació a les famílies enfront d'els qui desitgen posar el cassó a veïns i treballadors”.

Per aquest motiu, “anem a seguir treballant amb les famílies, amb el nostre poble, perquè creiem que els diners, on millor està, és en la butxaca dels ciutadans i no en el cassó dels socialistes, que en poc més d'un mes han demostrat quin és la política d'esquerres que imposen: pujar-se la nòmina i pagar-la de la butxaca de les les Alqueries”.

Pujar