31 d’octubre de 2020 31/10/20

Les Festeres del 2016 exposen el seu vestit de la Pleitesía

Les Festeres del 2016 exposen el seu vestit de la Pleitesía - (foto 1)
  • La Corporació Municipal visita el Manifest de les Festeres del 2016

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes Octubre 2016 - Manifest
Les Alqueries - Festes Octubre 2016 - Manifest
MÉS FOTOS
Les Festeres del 2016 exposen el seu vestit de la Pleitesía - (foto 2)
Les Festeres del 2016 exposen el seu vestit de la Pleitesía - (foto 3)
Les Festeres del 2016 exposen el seu vestit de la Pleitesía - (foto 4)
Les Festeres del 2016 exposen el seu vestit de la Pleitesía - (foto 5)

La localitat de les Alqueries es prepara per celebrar una de les seues setmanes grans, les Festes en honor a la Verge del Xiquet Perdut. Les penyes organitzen amb entusiasme els preparatius perquè tot sigua perfecte durant la setmana festiva, donant forma als seus cadafals a la plaça de la Vila.

Mentrestant, les protagonistes de les festes, les Festeres del 2016, es preparen per viure una de les setmanes més desitjades del seu regnat. Els actes de les joves van començar la passada vesprada quan la Corporació Municipal, encapçalada per l'alcaldessa, Esther Lara i la Regidora de Festes, Lorena Maure; van donar inici al preludi de les festes visitant els vestits que lluiran durant la nit de la seva Pleitesía.

Sobre les 19.00 hores, es van congregar davant de l'ajuntament del municipi els representants polítics, les joves representants del poble i les seves famílies per ser els primers a veure els dissenys que lluiran en un dia tan especial i emotiu per a elles.

Les primeres a mostrar els seus vestits de gala van ser les dames de la Cort d'Honor: Nerea Arnal, Paula Arnal, Irene Gargallo, Paula Ros i Elena Capella. En arribar, van agasajar als convidats amb petits refrigeris i van pronunciar uns breus discursos abans de brindar per un any inoblidable.

L'última parada del recorregut va ser la casa de la Reina de les Festes de Les Alqueries 2016, Ana Medel; qui amb un ampli somriure va rebre a la Corporació Municipal i la seua Cort d'Honor.

Fins dimecres, tots els veïns de Les Alqueries podran acudir a les cases de les Festeres del 2016, per mimar i recolzar-les, poder veure la seva bella indumentària i relaxar els nervis abans del gran dia. Dijous que ve, 29 d'octubre, veurem com totes elles tornen a desfilar pels carrers de la nostra localitat, abillades amb els seus vestits de festes i preparades per ser ofrenades al dia de la seva Pleitesía.

Pujar