elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esther Lara proposa estudiar la viabilitat de construir habitatges accessibles en terrenys municipals

Esther Lara proposa estudiar la viabilitat de construir habitatges accessibles en terrenys municipals
  • “Volem donar-li continuïtat al que ja estem fent i posar sobre la taula propostes que busquen millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”, ha explicat l'alcaldessa socialista

L'encarregada de revalidar l'alcaldia socialista, Esther Lara, ha presentat les propostes en matèria d'urbanisme dins del seu projecte de futur per a les Alqueries. Una de les grans apostes és la construcció d'habitatges. “Volem que la gent jove faja una vida al nostre poble, per això, estudiarem la viabilitat que en terrenys municipals es puguen construir habitatges accessibles per a la joventut a través del pla de construcció d'habitatges socials de la Conselleria”, ha explicat Lara.

El programa també inclou estudiar el futur del sòl urbanitzable situat en el sector Golf Subirana, amb la finalitat de poder valorar les diferents possibilitats de futur de l'espai.

A més, l'alcaldessa ha manifestat la seua voluntat de “continuar millorant les instal·lacions municipals fent-les més útils i accessibles per a totes les persones”, i per a això, proposa instal·lar un tancament en la teulada del recinte del mercat amb lones tipus carpa. Així, es pretén ampliar l'ús del mercat i millorar les activitats que es fan allí, especialment durant l'hivern o les èpoques de pluja.

 

 

Pujar