elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esther Lara posa fi a la campanya “amb ganes de continuar treballant sense descans”

Esther Lara posa fi a la campanya “amb ganes de continuar treballant sense descans”
  • L'alcaldessa i candidata socialista tanca aquests quinze dies de campanya defensant la seua principal proposta fiscal, fraccionar els impostos

L'alcaldessa i candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de les Alqueries posa fi a una campanya que han “eixit a guanyar” per a “continuar construint les Alqueries que volem, igual que hem governat amb decència, humilitat, honestedat i molta dedicació aquests últims huit anys”, ha explicat Lara.

L'actual alcaldessa assegura voler continuar treballant en un municipi progressista i igualitari, orgullosa de la seua gestió i del projecte que ha construït. “La família socialista ha governat amb normalitat, sense estridències, estant dia a dia a l'Ajuntament i atenent totes les peticions dels veïns i veïnes”, ha assegurat.

Lara s'ha mostrat satisfeta amb la campanya i optimista de cara a les eleccions. “Som l'única força política amb més de 80 propostes realistes en el programa, i el diumenge que ve tornarem a dir que les Alqueries són socialistes”, ha dit.

Un programa que inclou la principal aposta quant a fiscalitat, modificar les ordenances fiscals per a poder fraccionar els impostos automàticament. L'objectiu d'aquesta mesura, segons Lara, és permetre que ciutadans i empreses puguen abonar els seus impostos d'una manera més còmoda i així facilitar a tots els contribuents el pagament de les seues obligacions tributàries.

Pujar