19 de gener de 2021 19/1/21

El PP defensa als autònoms de Les Alqueries

El PP defensa als autònoms de Les Alqueries - (foto 1)
  • Els populars defensen la baixada d'impostos, incentius fiscals, bonificacions i ajornaments en defensa dels interessos dels autònoms i les pimes

El Partit Popular de Castelló ha acudit a la localitat de Les Alqueries dins de la campanya ‘Mantingues vida la teua ciutat’ de suport als autònoms i pimes de la província de Castelló. El president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha estat en la localitat al costat del portaveu del PP, Antonio Gil, al costat de la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, el diputat nacional del PP, Óscar Clavell, i el coordinador general del PP, Luis Martínez.

El president del PPCS ha explicat que “només apostant per la baixada d'impostos es pot mantindre l'ocupació i crear noves oportunitats” davant la greu crisi econòmica generada a causa de la pandèmia “i les mala polítiques socialistes”. De fet, Espanya és l'únic país de la UE que pujarà impostos i és l'únic que ha decidit carregar als autònoms amb un increment de la quota.

Barrachina ha recordat que “des del PP hem proposat coses molt senzilles però eficaces com són que, si un autònom no pot tindre ingressos ni treballar per l'estat d'alarma, no ha de pagar impostos”. Al mateix temps, “plantegem incentius fiscals, reducció d'impostos, bonificacions i una bateria d'ajornaments” així com prologar els ERTE i recuperar la tarifa plana de 50 euros d'autònoms.

El president provincial ha assenyalat que “es tracta d'una aposta per l'economia, pel teixit empresarial més pròxim que necessita del suport de les administracions”.

Pujar