24 d’octubre de 2020 24/10/20

El PP d'Alquerías proposa una aplicació per a comunicar incidències en via pública

El PP d'Alquerías proposa una aplicació per a comunicar incidències en via pública - (foto 1)
  • La iniciativa, recolzada amb els vots del PP i Ciudadanos, i l'abstenció de PSOE i Compromís, pretén atendre “el gran nombre de queixes i denúncies dels veïns”

El Grup Popular a l'Ajuntament de las Alquerías va elevar aquest dijous al ple una moció per a atendre l'elevat nombre de queixes i denúncies de veïns pel mal estat i incidències registrats en la via pública. La implantació d'una aplicació telefònica que facilitara als veïns la comunicació amb el consistori va ser la proposta defensada pel portaveu del PP, Antonio Gil, a la resta de la corporació i que finalment va obtindre el suport de Ciutadans i l'abstenció de PSOE i Compromís.

La solució plantejada per Gil, debatuda prèviament en la Junta de Portaveus amb el suport de tots els grups, posa el focus “en els greus problemes que registra el nostre municipi en via pública”. “Molts veïns es queixen en xarxes socials perquè no tots tenen la capacitat i la facilitat d'accedir al consistori per a presentar una instància o registrar-la telemàticament”.

La proposta defensada pel PP i elevada al ple plantejava l'estudi per part dels tècnics d'una eina informàtica que, habilitada en el telèfon mòbil, possibilitara “una comunicació fàcil i pràctica”. L'eina, que ja està habilitada en altres municipis amb èxit, “creiem que seria de gran utilitat per als veïns i permetria donar resposta a les queixes que molts ciutadans donen a conéixer a través de les xarxes socials sense que es puga donar la deguda cobertura”.

Així les coses, “seria una forma ràpida d'informar el PSOE de tots els problemes que pateix Alqueries i que ells diuen desconéixer perquè lamentablement no trepitgen el carrer”. “Confiem que s'habilite prompte, perquè la proposta que portem a Junta de Portaveus i que va recolzar tota la corporació, en ple PSOE i Compromís van assegurar que estava en marxa”. “Esperem que així siga, perquè els nostres veïns mereixen la màxima atenció i respostes a les seues queixes i suggeriments”.

Pujar